the_spring_girl مدیر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5511 عنوان بگید که قرمزیش نمیمونه😢 | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 30 پست صورتم آفتاب سوخته شده خیلیییی قرمز شده یکمم میسوزه😢چیکار کنم؟رفتم داروخونه کرم آلوئه ورا سینره داد گفت روزی ۳ بار استفاده کنم.دیگه چی خوبه؟ قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 1402/01/26 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میوmiu عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 671 چجوری درستش کنم؟میزان هر دو تا مساوی باشه؟ به مقداری بریز که خمیری بشه و وقتی روی پوست صورتت میذاری شره نکنه نریزه . نه مقدارش مساوی نیست طبیعتا سدر باید بیشتر باشه که خمیر به صورتت بچسبه .روزی دوبار هربار بیست دقیقه بذار بمونه بعد با آب سرد بشور عالیه miu ^___^ miu
the_spring_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5511 ترمیم کننده سی گل آلوئه ورا استفاده نکنم؟ قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️
the_spring_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5511 فقططط ضدآفتاب دستت باشه هر دو ساعت یه بار تمدید کن خود ضدافتاب خاصیت ترمیم کنندگی هم داره خیلی واجبه ... چه ضدآفتابی الان خوبه واسم؟فقط یه چیز باشه که جای قرمزیو ببره.لک نشه😢 قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️
__آسنا__ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2898 آلوئه ورا استفاده نکنم؟ نمیدونم اما ببین حساسیت نداری بیشتر رو سوختگی جوش نزنی اول یه قسمت کم بزن ۱۲ ساعت گذشت چیزی نشد بقیه جا ها هم بزن :)
مانلی_افرا عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1485 چجوری درستش کنم؟میزان هر دو تا مساوی باشه؟ اصلا اینا که بهت گفتن نزنیا. اسکراب و سدر و خمیر دندون و اینا همش لایه برداری میکنه پوست تو فقط ترمیم کننده میخواد و ضدافتاب. نه که تازه بیای یه لایه ازش برداری
مانلی_افرا عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1485 چه ضدآفتابی الان خوبه واسم؟فقط یه چیز باشه که جای قرمزیو ببره.لک نشه😢 یه ضدافتاب ضدلک بخر. لافارر بی رنگ خوبه
the_spring_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5511 فقط خواهش میکنم جز محصولاتی که مختص صورته هیچ چیزی به صورتت نزن مخصوصا وازلین و زینک و نمیدونم اینجو ... دکترا زینکو واسه اینکه لیزر پوستو نسوزونه لک نمونه تجویز میکنن.به صورت نمیشه زد یعنی؟ قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️
the_spring_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5511 به مقداری بریز که خمیری بشه و وقتی روی پوست صورتت میذاری شره نکنه نریزه . نه مقدارش مساوی نیس ... مرسی تشکر❤️🌹 قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️
the_spring_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5511 نمیدونم اما ببین حساسیت نداری بیشتر رو سوختگی جوش نزنی اول یه قسمت کم بزن ۱۲ ساعت گذشت چیزی ن ... هزار تا جوش بزنم اشکال نداره.نگران جای سوختگی ام جاش نمونه😭 قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️
the_spring_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5511 اصلا اینا که بهت گفتن نزنیا. اسکراب و سدر و خمیر دندون و اینا همش لایه برداری میکنه پوست تو فقط ترمی ... قاطی کردم😫😫 قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️
the_spring_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5511 یه ضدافتاب ضدلک بخر. لافارر بی رنگ خوبه فردا اول وقت میرم داروخونه میگم یه چیز بده یه خاکی تو سرم بریزم😭😭 قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️
lite عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 1579 دکترا زینکو واسه اینکه لیزر پوستو نسوزونه لک نمونه تجویز میکنن.به صورت نمیشه زد یعنی؟ محصولان بدن با صورت کلا متفاوتهصورت بخاطر منافذی که داره خیلی حساسهفقط محصولات مخصوص صورت استفاده کنین چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
the_spring_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5511 محصولان بدن با صورت کلا متفاوته صورت بخاطر منافذی که داره خیلی حساسه فقط محصولات مخصوص صورت استفاد ... آخه قبلا صورتم جای جوش داشت لیزر کردم بعد دکتر گفت تا ۳ روز زینک بزن پوستت نسوزه قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️
lite عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 1579 آخه قبلا صورتم جای جوش داشت لیزر کردم بعد دکتر گفت تا ۳ روز زینک بزن پوستت نسوزه لیزر با افتاب سوختگی متفاوته مطمئننا چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
the_spring_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5511 لیزر با افتاب سوختگی متفاوته مطمئننا مرسی از راهنماییتون🌹🌹فردا بازم میرم داروخونه اگه گفت سوختگی زیاده میرم دکتر.خدا کنه لک نمونه😭 قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️