2777
2789
عنوان

از رابطه ی کمم باخانواده شوهر پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 25 پست
من پارسال روز تولد خواهر شوهرم تصمیم گرفتم کینه هامو بریزم دور و باهاش خوب باشم، یک هفته نشد بازززز ...

باور کن اونام فکر میکنن تو باهاشون مشکل داری.برو یه کاری که خلاف باورش نسبت به توعه انجام بدم.

بزار باورش بشکنه راجبت.

مطمئن باش خوب میشه.

ولی نباید یادت بره نباید با بقیه درد و دل کنی.این چیزا اصلا با خانواده خودتم نمیشه گفت

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه خداروشکر راضیم ازشون امشب هم برام تولد گرفت خواهر شوهرم☺️

خداروشکر عزیزمممممم.جون دلمی‌.اینشالله بچه هاتم خوشبخت بشن

دقیقا منم همینطور..الانم هی میگم رفت امد کنم ولی باز یاد کاراشون میفتم پشیمون میشم 

منم همینطورر...خصوصا اینکه خونواده خودم دورن و تنهام ...ولی هربار که از پیششون میام سردرد میگیرم ....وقتی با آدمایی که تو یه فاز و جهت فکری نباشی ارتباط میگیری اذیت میشی واقعا ..من کلا از آدمایی که حواشی شون زیاده فراریم 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

چه فایده داره رفت و آمد باکسی که روح و روانتو بهم میریزه؟من خانواده شوهرم خوبن ولی خانواده خودم بدن بعد از هر بار که میرم خونه مادرم تا چند وقت حالم گرفتس.واسه همین تصمیم گرفتم رابطمو کمتر کنم اینجوری خیلیم ارامش بیشتری دارم.رابطم با شوهرمو دخترم بهتر شده.بنظرم اصلا ازینکه آدمای سمی رو کنار بزاری عذاب وجدان نگیر حتی نزدیکترین کستم باسه

منم همینطورر...خصوصا اینکه خونواده خودم دورن و تنهام ...ولی هربار که از پیششون میام سردرد میگیرم ... ...

کاش خونوادت نزدیک بودن حداقل...برا من نزدیکن..مشکل مال من اینه اصن براشون مهم نیس داداش دارن پسر دارن مخصوصا مادرشوهرم نه راضی بود بریم نه زنگ میزنه منم میرفتم خیلی عصبی میشدم تنهام بودم هرکی میرفت دنباله کارش بی احترامی زیاد میکردن منم کلا بریدم ازشون ولی چه فایده شوهرم میگه اصن انکار نه انگار قهریم باهاشون اصن سراغی نمیگیرن😆 ولی خب گفتم مادر پدرت هرموقع پیرشدن یاد ما میفتن اونموقس منم از خجالتشون دربیام

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️

خیلی زندگیم سخت بود.

خانواده خودم از اخلاق افتضاح بودن باهام.

نمیدونم خدا بهم یه همسر مهربون داد.

خانوادشم خوبن‌

یعنی مشکل جایی بود که زیادی خوبی میخواستن بکنن

منظورمو میفهمید ؟؟

من دوساله عقد کردم

یه ساله عروسی گرفتیم

الان متوجه شدم بااین خانواده تکنیک قبلی اشتباه بوده

من نمیتونم باعث بشم شوهرم ار خانوادش دور باشه

بزارم اونم به مادرش محبت کنه

باور نمیکنید من طلاهامو شوهرم خریده

ولی مادر شوهرم حتی روزهایی بود که به شوهرم میگفت باید براش طلا بخره ....

باز هم میگم میدونم شوهرم رو دوست داره.

بزارم دعای خیرش بمونه برای پسرش

کاش خونوادت نزدیک بودن حداقل...برا من نزدیکن..مشکل مال من اینه اصن براشون مهم نیس داداش دارن پسر دار ...

دقیقاااا اینام همینن ....بعضی وقتا از این حجم از بی تفاوتی نسبت به پسرشون تعجب می‌کنم حالا من هیچی.....نری هم سراغی نمیگیرن 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
چه فایده داره رفت و آمد باکسی که روح و روانتو بهم میریزه؟من خانواده شوهرم خوبن ولی خانواده خودم بدن ...

عزیزم درد دل منو گفتی

منم مامان بابام باهم بد رفتار میکنن خیلی. دلم میشکنه.

جیگر و قلبم میسوزه😭😭😭از ته دل الان که دارم تایپ میکنم بغضم گرفته

دوست دارم مامان بابام با هم خوب باشن.

ولی همیشه دعوا دارن

کاش خدا بهم قدرتی بده تاثیر گذار باشم براشون