2777
2789
عنوان

خودکشی همکلاسیم

352 بازدید | 12 پست

شاید یکی دوبار باهاش همکلام نشده بودم ولی از صب تاحالا تو فکرشم الان یادم اومد سالشه💔سال پیش خودکشی کرد....

گفتم حتما حکمتی داشته اومده تو یادم اگه تونستین برا آرامش روحش یه فاتحه بخونین🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیییی همین گل باعث شد سمت خودکشی بره هعیییی امیدوارم خدا ببخشتش جایگاهش خوب باشه هرکس یه دردی داره

ارره قبل از خودکشی مصرف داشت 

هی میگم نکنه نمیخاسته اینکارو کنه ولی حالش دست خودش نبوده🥺

تنهام بوده خونه

نه گل که شیشه نیست فقط یه کم ادم فاز بر میداده نه که کاراش دسته خودش نباشه و توهم بزنه مواد مخدر خیل ...

اخهه دوستم باهاش صمیمی بود 

میگف بعضی وقتا ک میکشید میومد تو پی وی یه حرفایی میزد بعد فرداش هرچی میگفتی تو اینارو گفتی اصن یادش نمیومد

اخهه دوستم باهاش صمیمی بود  میگف بعضی وقتا ک میکشید میومد تو پی وی یه حرفایی میزد بعد فرداش هر ...

وا پس شیشه میزده اون اصلا این جوری نیست تازه ادما اروما بیخیال از مشکلات میکنه و خوش خنده بدم بی حال میشی