2777
2789

سلام دوستان 

شوهر من یه سالی هست که یه ماهی صداش یکم میگیره مثل کسی که زیاد داد زده بعد دوباره دو سه ماهی خوبه دوباره حدودا یه ماه صداش میگیره دوباره دو سه ماه خوبه

چرا اینجوری میشه به نظرتون ؟؟؟

چه دکتری باید بره؟؟؟

پیشاپیش از همگی ممنون

خدایا به همه آرامش و سلامتی بده

دکتر نیستم😅 ولی شاید آلرژی چیزیه

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول ویزیتمو بزن بعد🤣

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
راننده هست ولی فکر نکنم فریاد بزنه

احتمالا از خستگیه

نمی دونم همسر شما چند سالشه ولی من از وقتی 40 سال رو رد کردم به محض اینکه خسته میشم صدام انگار از توچاه میاد مثل قبل جون دار حرف نمی زنم

یه همکار داشتم اون بخاطر حرف زدن زیاد (بخاطر کارش) تارهای صوتیش اسیب دیده بود

فکر نکنم مشکل خاصی باشه برای اطمینان برن دکتر حلق وبینی .شاید هم الرژی باشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد