2777
2789
عنوان

تئوری های عجیب که ...

125 بازدید | 9 پست

تا حالا تئوری ای به گوشتون خورده که با این که میدونین واقعی نیست دلتون بخواد فکر کنین که واقعیه یا اتفاقی بیوفته که باعث شه شک کنین به واقعی بودنش ؟   

خودم : یه افسانه ای بود که میگفت هر کی رو بدنش ماه گرفتگی داره یعنی تو زندگی قبلیش به اون نقطه از بدنش اسیبی رسیده که باعث مرگش شده 

برام جالبه

منم یه ماه گرفتگی داشتم الانم روش جای بخیه عملمه :)  

یه تئوری هست که میگه شاید شهابی که دایناسورها رو کشت یه بشقاب پرنده بود که ما بیگانه ها رو به زمین آورد.

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »

تئوری تناسخ رو خیلی بهش اعتقاد دارم 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو بدنت اگه خال داری جای بوسه معشوقه ات تو زندگی قبلیت بوده

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️