2777
2789
عنوان

دعا سردی و جدایی گفتن برامون زدن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 114 پست
خیلی سادگی کردی من همیشه حتی موهاموبیرون شونه نکیکنم ک باد نبره جایی سوع استفادهکنن ازش ولی خب شوهر ...

چطور باطلش کنم اخه😔😔

منتظر معجزه نباش؛تو معجزه ی خودتی💕دانشجو رشته ی روانشناسی هستم👩🏼‍🎓🧠📚
یعنی جمعا ۶ تا تخم مرغ روزی دو عدد؟ روی تخم مرغ بخونم دعا و این حرفا رو؟ شب انجام بدم خوبه؟

بله روزی ۲تاتخم مرغ‌ میشه۶تا.نه روی تخم مرغ نمیخونید صلوات اینارو که خوندین تخم مرغ میبرید.بعد نماز بهتره دیروقت نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله روزی ۲تاتخم مرغ‌ میشه۶تا.نه روی تخم مرغ نمیخونید صلوات اینارو که خوندین تخم مرغ میبرید.بعد نماز ...

بعد ساعت ۸ یعنی

گذاشتم دیدین بگید پاک کنم

عزیزم با این کار چیزی که برای شوهرمم گرفتن باطل میشه؟

نه اشکالی نداره خیابونم خلوت تره اگه بخاطر این موضوعه 

باشه عزیز دلم ممنونم ازت😊❤️❤️❤️

تو فعلا همونکارارو کن اگه باطل نشد ک انشا الله ک باطل میشه  دیگه باید حتما پولی جور کنی براش&n ...

دیگه سراغ دعانویس که اصلا نمیرم سنگینی داره!!!

باطل نمیشه اما قطع اتصال میشه تورفتارش تغییر میاد.بهتره دوبار انجام بدین یکبار به نیت خودتون یکبار ب ...

باشه عزیز دلم

اول به نیت شوهرم باشه اوکیه؟