2777
2789
عنوان

دعا سردی و جدایی گفتن برامون زدن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 114 پست
چه ساده ای تووووو چرا همچین کاری کردی؟؟؟؟؟؟؟موتو دادی پولتو دادی...خیلی ساده ای

نمی دونستم🙃

به خاطر زندگیم کردم نمی دونستم سو استفاده می کنن

من اعتماد کردم فکر کردم مثل خواهرم خودمن 

بعد اون همه چی بهم ریخت

تازه یه بشکه هم بهم دادن گفتن تا هفت روز روزی یه قاشق بخور یه لیوان بریز سرت سحر باطله

منتظر معجزه نباش؛تو معجزه ی خودتی💕دانشجو رشته ی روانشناسی هستم👩🏼‍🎓🧠📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز ازش دعا گرفتم یکیش و خودش مینویسه و یکی هم میگه خودت از سوره های قرآن مینویسی دیگه والا من ...

کاش واسه منم جواب بده😔😔

ان شاء الله حل میشه قشنگم بد به دلت راه نده ان شاء الله درست میشه🤍

ولی دیگه داره تموم میشه خیلی به خدا و امام علی هم التماس کردم انگار چشم و گوششون و روی من بستن😔

تا خرداد همه چیز تموم میشه😞

برا خود منم پیشه اومده همچین چیزی ولی ته تهشششش چقد زیاد بود پارسال هفتصد تومن بود 😂

من بالای ۲۰ میلیون خرج این کارای مزخرف کردم!!

دیگه به هیچی جز خدا تکیه ای ندارم مثل قبل تقصیر خانواده شوهرم بود این دعانویسا رو وارد زندگیم کردن

وای وای وایییی بیست میلیون 😂میدادی بهم با دوتومن سر ته ماجرارو هم میاوردم 😂😂😂

بالای ۲۰ تومن البته🙃

حاضرم دنیام و بدم زندگیم دوباره درست بشه🙂

خواهرشوهرم مشکلش دقیقا مثل شما بود یعنی یه دفعه زندگیش خراب شد و کلا شوهرش فقط میگفت طلاق...

خودش رفت تحقیق کرد یه سادات موسوی نیازمند پیدا کرد بهشون کمک کرد بجاش براش یه ختمی انجام دادن...

و انگار شد آب روی اتیش...

الانم بهشون کمک میکنه چون بیمار سخت دارن

من نمیدونم چقدر این اطلاعات که بهم دادن درسته اما امتحانش کن چون زندگی خواهر شوهرم الان بینهایت بینهایت عالیه اصلا انگار نه انگار دادگاه رفتن.... پنج ساله از داستانش میگذره

اگه هم میخوای شماره این ساداتو برات بگیرم

حالا میل خودت ولی امتحان کن

ضرری نداره

من شنیدم وقتی زندگی خیلی سخت میشه سادات موسوی دعات کنه حل میشه حتی مادرمم میگن اینو

ولی دیگه داره تموم میشه خیلی به خدا و امام علی هم التماس کردم انگار چشم و گوششون و روی من بستن😔 تا ...

ان شاء الله درست میشه عزیزم امیدتو از دست نده من ی چیزی راجب سوره بقره هم شنیدم که هر روز گوش کنی کلا تا ۴۰ روز اینم شنیدم ولی زیاد دربارش نمیدونم بازم خودت تاپیک بزن تا خانما راهنماییت کنن بگن استفاده کردن یا نه..

اره راس میگه منم اینو شنیده بودم

ولی میگن نجاست دعا رو شدید تر و قوی تر می کنه

خواهرشوهرم مشکلش دقیقا مثل شما بود یعنی یه دفعه زندگیش خراب شد و کلا شوهرش فقط میگفت طلاق... خودش ر ...

سادات موسوی کی هستن گلم؟؟

ان شاء الله درست میشه عزیزم امیدتو از دست نده من ی چیزی راجب سوره بقره هم شنیدم که هر روز گوش کنی کل ...

باشه گلم

برام دعا کن عزیزم دلم خون شده فقط یه معجزه می خوام😔😔

کاش خدا برام معجزه کنه کاش…

من بالای ۲۰ میلیون خرج این کارای مزخرف کردم!! دیگه به هیچی جز خدا تکیه ای ندارم مثل قبل تقصیر خانوا ...

ی چی بهت بگم خواهرانه 

من خودمم عین خودت قبول ندارم این چرندیاتو 

ولی شوهرم خیلی اعتقاد داره چون اعتقاد داره سریع هر کسی دعا بگیره براش میگیرتس چرا چون اعتقاد داره همیشم هر کی طلسم میکنه شوهرمو میکنن چون رو من نمیتونن تاثیر بزارن 

ب خدا مام خیلی خوب بودیم حتی با خانوادم کاری کردن ک شوهرم با خانوادم خیلی بد شدن سر چیزای الکی ک بگم خندت میگیره بد اومد بینشون هر سریع میرفتیم پیشه خانوادم دعوا بود ولی وقتی شوهرم نبود همه چی اروم بودطلسمو شکوندم خوب شدیم باز طلسم کردن دیگه پول ندارم درستش کنم بلاتکلیف موندم سر جام 😒