2777
2789
یعنی ت  هر تراکنش ۲۰۰و ۳۰۰ کم میشه؟ خب برو بانک شاید سو استفاده کنن از کارتت پولاتو بریز تو ی ...

نمیشه اصلا نمیتونم دیروز رفتم کارتمو اصلا خود پرداز قبول نکرد 

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دارم تراکنشی ندارم فردا برم بهم لیست می ه درسته بعد اگر ببینم من تراکنش نکردم پولم برمیگرده با س ...

آره بری بانک بهت میگه با تراکنش های آخر 

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟

اولین کار باید با تلفن بانک سریع مسدود میکردی یا پولاتو میریختی تو کارت دیگه که بیشتر برندارن از حسابت 

فردا برو بانک پرینت بگیر ببین به حساب کی رفته اگه بحث کلاه برداری بود شکایت کن شاید بگی برای ۸۰۰ تومن 

ولی شاید شما فقط نباشید دارن با پول مردم بدبخت دیگه هم اینکار رو میکنن

انشالله که مشکلتون حلشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اولین کار باید با تلفن بانک سریع مسدود میکردی یا پولاتو میریختی تو کارت دیگه که بیشتر برندارن از حسا ...

چندروز که تعطیل بود بعد میگم نمیشد با هیچ کارتی کارت به کارت کنم برای هرکس میخواستم بریزم می‌گفت اطلاعات کارت غلطه بعد اینکه امشب دیگه یهو شارژ گرفتم ای ام اس اومد برام 

خدایا شکرت