2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد🥺🥺🥺🥺😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 45 پست
دغدغه های ملتو نگاه  توروخدا

😂😂😂😂😂میخواسم اینو بگم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دغدغه الان منم این بود      بابا یه بوس بود میدادی میگفتی ما میومدیم میدادیم ا ...

حق دغدغه ماهم هست دیگ 😂نمیدونم ما زندگی نمیکنیم یا اینا دروغ میگن منو بابام در حدی دعوا شدیم که از خونه چند روز ردم بیرون ماه ها صحبت نکردم اخرم خوب شدیم و اصلا معذرت خواهی نکردیم باهم😂😂😂😂😂

نی نی سایت منو اپیلاسیون کرد💔🦥
حق دغدغه ماهم هست دیگ 😂نمیدونم ما زندگی نمیکنیم یا اینا دروغ میگن منو بابام در حدی دعوا شدیم که از ...

چه پدرودخترییییی🙁🥴

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
وااای اسی جان تو دیگ داری بزرگ میشی یکم بزرگانه رفتار کن بعدها به مشکل میخوری  البته فک کنم خا ...

متاسفانه از اول تک فرزند بودم چن سال پیش داداشم ب دنیا اومده 

و ب شدت لوس بزرگ شدم

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
من ازتون کمک خواستم  خوشتون میاد باباهاتون باهاتون سرد باشه؟

من که خدایی دق میکنم اگ بابام ناراحت باشه از دستم ولی اینجوریم رفتار نمیکنم مستقیم میگم بابا چرا این حرفو زدی یا این کارو کردی 

بابامم اونجوری نیست بیاد اینجوری ناز بکشه😂 

تهش بخواد بوسم کنه صورتم و همچین میگیره میکشه جلو گردنم مث یویو کش میده نمتونم مقاومت کنم بیشتر خندم میگیره

دلمون میخواد لوس باشیم عزیزم لطفا تاپیک رو ترک کن خانوم

ترک کرده بودم ۱ثانیم واسه تاپیک مضحکت زیاده ،برو کتاباتم حاظر کن فردا مدرسه داری لالاکن از ساعت خوابت گذشته بابایی قهرمیکنه

ریپم نزن👋

خداوندا صبرِ تحملِ ادم زبون نفهم رو بمن عطا بفرما🤲                 
کاش دغدغه الان منم این بود      بابا یه بوس بود میدادی میگفتی ما میومدیم میدادیم ا ...

😁

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
متاسفانه از اول تک فرزند بودم چن سال پیش داداشم ب دنیا اومده  و ب شدت لوس بزرگ شدم

درک میکنم تک بچه همینه منم یکم لوس بودم مجردی اما نه به این شدت که بعد ازدواج شوهرم اصلا خوشش نمیومد همش گیر میداد دیگ یکم بهتر شدم