2777
2789
عنوان

دلتنگِ خودمم

73 بازدید | 15 پست

هعییییییییییی

دلم واسه من قبلی تنگ شدددددده مثل قبل همه جا برم ، بدون استرس و فکر برم خونه اقوام و دوستام 

دیگه ارتباط گرفتن با اطرافیان برام سخت شده ، هرجا برمم دوست دارم زودتر برگردم خونه ،شدم گوشه گیر همش توی خونه 

مادرم و شوهرم میگن ما بچه‌هارو نگه میداریم از یطرفی دلم نمیاد بدون بچه هام جایی برم چون هنوز کوچیکن به خودم نیاز دارن

از یطرف پسرم بازیگوشه و جایی بری نمیشینه یجا 

بذارمش پیش مامانم هم مطمئنم با شیطنتی که داره دعواش میکنن

شوهرمم بیشتر اوقات سرکاره 

اقتصاد و کم شدنِ توانِ خرید هم که ...... بماند

خلاصه که در بدترین حالتِ افسردگی به سر میبرم ...

هیچ ثروتی باارزش‌تر از 💖حال خوب💖 نیست....

بنظرت من چی بگم ک تنها بچم زیر خاک خوابیده و خودم بشدت مریضم...؟!!!!! 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های من 4ساله و11ماهه هستن 

خدا حفظشون کنه 

خیلی شرایط سختیه اگه پسرم بازیگوش نبود هممممه جا میرفتم 

فامیل و اقوام انقدر دلتنگمن همیشه گله میکنن ولی خدا حفظش کنه پسرم اصلا نمیتونه یجا بند بشه و اصلا هم رو نمیگیره 😩

چراعزیزم

بزار نگم چون هر دفعه ک میگم مجبورم خاطرات تلخ گذشته رو بیاد بیاریم... فقط اینوگفتم بدونی حق داری شرایطت کمی سخت هست ولی کسایی هستن ک عکس بچه یک ساله میبینن جیگرشون خون میشه

منم این روزا دلم میخاد تنها باشم موزیک های خاص خودمو گوش کنم خیاطی کنم کلاپاهامو تو بغلم بگیرم و سرمو بگذارم روش.... 

خداروهزار بار شکر ک بچه هات سالمن و کنارتن... از خدا میخام ب حرمت این شبها بی قضا و بلا واست بزرگشون کنه

یه جور برنامه ریزی کن حالا یااخر شب یا اول صبح یکی دو ساعت برای خودت باشی

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
بزار نگم چون هر دفعه ک میگم مجبورم خاطرات تلخ گذشته رو بیاد بیاریم... فقط اینوگفتم بدونی حق داری شرا ...

ناشکری نمیکنیم عزیزم 

راه حل زیاده براوقت گذاشتن برا خودم ولی خودم کرم دارم مثل افسرده ها همش تو خونه

ناشکری نمیکنیم عزیزم  راه حل زیاده براوقت گذاشتن برا خودم ولی خودم کرم دارم مثل افسرده ها همش ...

میدونم ناشکری نمیکنی.. واقعاهم ناشکری نیس حق میدم و درک میکنم ک دلت کم تنهایی میخواد

خدا حفظشون کنه  خیلی شرایط سختیه اگه پسرم بازیگوش نبود هممممه جا میرفتم  فامیل و اقوام ا ...

ممنون عزیزم خداگل پسرت نگه داره، چه میشه کرد گفتنش هم ناشکری ولی خیلی اذیت میکنن ،فرشته های بی گناه خداهستن بایدما مواظبشون باشیم انشاالله بزرگ ترکه بشن آروم ترمیشن اقتضای سنشونه،میگن بچه اروم مریضه بایدشیطنت کنه

بزار نگم چون هر دفعه ک میگم مجبورم خاطرات تلخ گذشته رو بیاد بیاریم... فقط اینوگفتم بدونی حق داری شرا ...

ممنون عزیزم ،هیچ کارخدابی حکمت نیست ولی تنهایی حالتوبدترمیکنه سعی کن تواجتماع باشی وراحت ترباداغ عزیزت کناربیای،اگه امکانش هست دوباره بچه دارشوباغصه خوردن چیزی حل نمیشه 

ممنون عزیزم ،هیچ کارخدابی حکمت نیست ولی تنهایی حالتوبدترمیکنه سعی کن تواجتماع باشی وراحت ترباداغ عزی ...

بخامم نمیتونم بشم چون بدنم بشدت مریضه و باردار بشم بچه ناقص میشه حالا حالا باید تحت درمان باشم تا فقط خودم سالم بشم