2777
2789
عنوان

سوزش شدیده معده و درد😭

1937 بازدید | 12 پست

سلام خانما من دیشب کمردرد بودم برای پریودی خونه فامیل مسکن خواستم قرص ناپروکسن ۵۰۰ بهم داد

شب خوب بودم فردا ظهر که بیدار شدم تا همین الان از سوزش معده دارم میمیرم ی لحظه یکم سوزش داره یه لحظه انقدر شدید میشه ک انگار معدم داره مچاله میشه و دوباره و دوباره....

ممکنه مال قرصه باشه؟؟؟ یا ی مشکل دیگه هست پاشم برم دکتر دیگه نمیتونم تحمل کنم😭

برای قرصه من خوردم هفته پیش. مردم فرداش از معده درد. گریه میکردم.  ناپروکسن داغون میکنه معده رو

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه ویرووسه اسی من و زن داداشم گرفتیم معده مون اینقدر درد میکرد چها روز طول کشید خوب بشیم من رفتم دکتر شربت داد خوردم خوب شدم 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
برای قرصه من خوردم هفته پیش. مردم فرداش از معده درد. گریه میکردم.  ناپروکسن داغون میکنه معده رو

اخ اخ نگو که هربار شدید میشه جیغ میکشم از درد اگه میدونستم اینجور میشه میمیردم از کمردردم نمیخوردممم

سلام مطمئنن براي قرص هست من با ناپروكسن ضربان قلب بالا حالت تهوع شديد گرفتم حتي مي توني توي عوارض قر ...

ای وای نمیدونستم من خودمم معدم ضعیفه لاغر اندامم قشنگ دارم جون میدم اتفاقا عصر یهو تهوع گرفتم حالم بهم خورد 

فاموتیدین خوردم خیلی تاثیر نداشت یه یک ساعتی کم شد

فاموتیدین دوبار در روز صبح و شب 

شربت معده هم هر وقت سوزش داشتی و یا بعد از غذا 

دو س روزه خوب میشی اگه میکروب معده نداشته باشی

اوه ویرووسه اسی من و زن داداشم گرفتیم معده مون اینقدر درد میکرد چها روز طول کشید خوب بشیم من رفتم دک ...

😵‍💫😵‍💫 وای ... تا فرداشب خوب نشدم میرم دکتر منم انشالله که واسه قرصه 😑

فاموتیدین دوبار در روز صبح و شب  شربت معده هم هر وقت سوزش داشتی و یا بعد از غذا  دو س رو ...

نه میکروب ندارم حالا میخورم شربت مرسی ازت ❤️❤️❤️ خیلی زوره واسه یه قرص چندروز درد بکشی 😵‍💫

نه میکروب ندارم حالا میخورم شربت مرسی ازت ❤️❤️❤️ خیلی زوره واسه یه قرص چندروز درد بکشی 😵‍💫

خواهش میکنم

خداکنه دریچه معده ات زخم نشده باشه با اسید وگرنه باید دارو مصرف کنی دو هفته