2777
2789
عنوان

مشکل این زن چیه 😐

264 بازدید | 15 پست

یه مدته اومدم شهرستان خونه فامیل 

خونشون چن تا کارگر دارن یه خانوم ۶۰_۷۰ ساله بینشونه خیلی بد نگاه میکنه بهم یجور که انگار صاحب خونس من اومدم خونش کار کنم همش زیر نظرم داره هر دفه هر جا باشم حس میکنم نگاهشو برمیگرم میبینم از یه جایی یواشکی داره نگام میکنه اصن حس خوبی بهش ندارم 

خیلی هم بد دهنه یه جوری با بقیه حرف میزنه انگار بقیه گوسفندن 😐

امروزم دیدم یواشکی داره از ایفون یکی از کارگرا و شوهرشو دید میزنه

چرا اینجوریه اصن حس خوبی بهش ندارم خیلی کنترل میکنم به خاطر سنش باهاش مودب باشم یچیزی بهش نگم خیلی رو اعصابمه

با اجازه اسی

لطفا واسم گزارش بزنید نفری ۳ صلوات واستون میفرستم

گزارش زدید لایک کنید بفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3657883/بیایید-سوتی-و-خاطرات-خواستگاریتون-را-بدید-سوتیا-منم-بخونید

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب به فامیلتون بگو که چرا این خانمه اینطوری نگا میکنه 

به آدم انگار طلبکاره 

بگو بهش تذکر بده 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
ینی چی ینی مشکل داره ؟  چیکار کنم دست از سرم برداره

ببین ما هم نیرو میگیریم یکسال زیر نظر داریم 

مثال یه نیرو داشتم نازه وارد بود برگه a4زیاد مصرفی داشت 

اوایل اهمیت نمیدادم ولی بعد برام مهم شد 

چرا مصرفی a5نداره 

سیستمش را شر کردم رو سیستم خودم ' فهمیدم کل سوالات دانشگاهش را پرینت میگیره😂😂😂😂

یا کارتریج پرینتر زود تموم شد 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
خوب به فامیلتون بگو که چرا این خانمه اینطوری نگا میکنه  به آدم انگار طلبکاره  بگو بهش تذ ...

والا اونام ازش خوششون نمیاد اون فامیلمونم که خونشونم مسنه مریض احواله همش خوابه زیر سرم در حقیقت انگار من تنهام با کارگرا 

در کل عادی هست و فعلا باید اطمینان جلب کنی 

یا نیرویی داشتم تا از دفتر میرفتم بیرون تلفن اشغال بود 

یه روز دایورد کردم رو‌گوشی خودم و با خط دیگه ام زنگ زدم 

عین زمانی که بیرون بودم گوشی اشغال بود

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
والا اونام ازش خوششون نمیاد اون فامیلمونم که خونشونم مسنه مریض احواله همش خوابه زیر سرم در حقیقت انگ ...

مگه شغلشون چیه که داخل خونه این همه کارگر دارند

ببین ما هم نیرو میگیریم یکسال زیر نظر داریم  مثال یه نیرو داشتم نازه وارد بود برگه a4زیاد مصرف ...

وای ازین ادمای سو استفاده گر 

اینم همینجوریه به بهونه این که واسه صاحب خونه یچیزی میخواد سفارش میده واسه خودش برمیداره 

وای ازین ادمای سو استفاده گر  اینم همینجوریه به بهونه این که واسه صاحب خونه یچیزی میخواد سفارش ...

کارگرها فکر میکنند ما حواسمون نیست در حالیکه کوچکترین حرکاتشون زیر ذره بین هست 

یه جوشکار اوردم برا جوشکاری نبشی و برش دربها 

بعد این فکر میکرد چون خانم هستم سر در نمیارم ' موقع برش  زه پنجره ها را برد 

من به احترام سنش که ۵۰سالش بود چیزی نگفتم 

ولی از فردا گفتم نیاد فعلا کار را خوابوندم