2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان تنبلی و دیگر بیماری‌های تخمدا 

پنج گیاه مریم گلی رازیانه پرسیاوشان تخم هویج و پنج انگشت هرکدوم به مقدار مساوی با هم مخلوط کنید شب به شب یک قاشق از آن رو توقوری بریز و یک لیوان آب بجوشانید و شعله خیلی کم و بعد از ولرم شدن با یک قاشق عسل نوش جان کنید از روز سوم پریودی هر شب شکم تخمدانها و کمر و رحم رو با روغن سیاه دانه مالش بدین و با شال بپیچید و صبح که بیدار شدید بادکش گرم انجام بدید تخمدانها و کمر و رحم رو 

اگر پرولاکتین بالا دارین رازیانه رو حذف کنید 

منم مجرد بودم اینجور بودم ولی اذواج کردم منظم شد

من از مجردیم همینطور بودم،ازدواج کردم چند ماه اول خوب شد اما بعد دوباره نه

یعنی شما برای بارداری مشکلی نداشتین؟؟

من از مجردیم همینطور بودم،ازدواج کردم چند ماه اول خوب شد اما بعد دوباره نه یعنی شما برای بارداری مش ...

من هنوز اقدام نکردم واسه بچه ۵ ماهه ادواج کردم ولی این ۵ سرموقع میشم مجردی همش دردسر ۳ ماه نمیدشم میرفتم دکتر آمپول میداد میشدم 

من بایدهرچی متخصص زنانت بگه انجام بدی وبارداربشی اول دارومیده ک پری منظم بشه بدبرای بارداری تحمل وصب ...

اره دارو بهم محرک داد دوماه دید هیچ تغییری حاصل نشد،گفتش که فعلا یکم ورزش کن ورزنتو بیار پایین ،من خیلی چاق نیستم تو این یه سال حس فقط چند کیلو اضافه وزن پیدا کردم ک میگم شاید بخاطر قرصاست

اره دارو بهم محرک داد دوماه دید هیچ تغییری حاصل نشد،گفتش که فعلا یکم ورزش کن ورزنتو بیار پایین ،من خ ...

منظم باش ودگترت ببین خوبه یابابدمنظم میشدی رایتی گرمی جات هم زیادبخور

عسل وسیاه دونه

جای زعفرون زنجببل دارجین

حلوا

هرچی گرمی بخور

منظم باش ودگترت ببین خوبه یابابدمنظم میشدی رایتی گرمی جات هم زیادبخور عسل وسیاه دونه جای زعفرون زن ...

خرما و دمنوش زعفرون و دارچین و اینارمیخورم اما منظم نه

ولی اخه زودی گرمی میزنم

راستی لبنیات کامل باید حذف شه؟؟خوب نیست؟؟؟

خرما و دمنوش زعفرون و دارچین و اینارمیخورم اما منظم نه ولی اخه زودی گرمی میزنم راستی لبنیات کامل ب ...

لبنیات نخورمنظم بایدبخوری سردی نخور

پیاده رویی کن

باشگاه بری منظم میکنه ها