2777
2789
چرا من فک میکنم فامیلی بهتره غریبه شناختی نیست مگر اینکه دوستی باشه ک من نمیتونم

فامیل هم شناخت خاصی نیس 

اونقدر ک شناخت از فامیل داری تو نامزدی با غریبه ازش میفهمی. من چند خاستگار از فامیل دور و نزدیک داشتم اجازه ندادم بیان

خلاصه غریبه مورد پسندمه اما همشهری ترجیحا. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم قشنگ طرفتو میشناسی ولی غریبه شانسیه ب خصوص سنتی ممکنه اصلا بهم نخرید و عمرت ب فنا بره

این چیزی که میگم مطلق نیست اما ازدواجای فامیلی اطرافم اکثرن به طلاق کشیده شد همه ی اطرافیانم میگن ازدواج فامیلی خوب نیست چون اگه مشکلی پیش بیاد کل خانواده ها از هم میپاشن و حرمت ها شکسته میشه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

فامیل هم شناخت خاصی نیس  اونقدر ک شناخت از فامیل داری تو نامزدی با غریبه ازش میفهمی. من چند خا ...

ما چیزی ب اسم نامزدی نداری بعد خواستگاری ازمایش عقد دوران نامزدی نیست ک شناخت باشه

۲۳ والا تهرانیم خانواده نمیپذیره اینجور چیزارو

وای تهران هستید 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

پس

با این تفاسير 

ببین تو فامیل کی خوبه... غریبه بدرد شما نمیخوره. 

موفق باشی عزیزم. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
خب ممکنه غریبه ام ب طلاق کشیده بشه درصدشم بالاتره

اره ولی اطراف ما اینطور نبوده تازه مشکلات ژنتیکی هم دارع

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

اصلیت کورد هستیم پسر عمومم خواستگارمه

منم کوردم. 

اما بخوام باکسی آشنا بشم 

8 ماه نامزد میمونم. 

بعد عقد. 

یعنی چی آخههه، ظالمانه س. 

پسرعموت چن سالشه، مناسبه بنظرت!؟ 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
منم کوردم.  اما بخوام باکسی آشنا بشم  8 ماه نامزد میمونم.  بعد عقد.  یعنی چی ...

از لحاظ مالی ک فوق العاده اند تیپ ظاهرم ک عالی هم قد بلند هم خوشگله🤗 اخلاقی هم کلن خانوادگی خیلی شوخ طبعیم یه جورایی مثل هم