2777
2789
عنوان

کربلا رفته ها کمک کنید

7146 بازدید | 28 پست

بگید از تجربتون 

من اگر خدا قسمت کنه بار اولمه 

راسته که مریض میشن اکثرا بعد سفر ؟ 

هتل هاش چجوره ؟ غذاهاش چجوره ؟ 

به ما گفتن ممکنه بلیط هوایی نباشه 

زمینی بریم‌یا نه به نظرتون ؟ کسی رفته 

زمینی سخته

هوایی برو

نجف هتل هاش چندان خوب نیست

ولی کربلا خوبه

زیر قبه امام حسین بسیار دعا کن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه باررفتم اگه حساسی ماسک بزن قبرستان وادی السلام خاک هاش الودست حتماماسک بزن هوایی بهتره زمینی خسته کنندست غذاهاوهتل هاش عالی

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

تو سفر کربلا تنها کسایی ک مریض نشدن تو کاروان ما،خونواده ما بودن.با خودمون لیمو ترش تازه برده بودیم،هرروز شربت عسل آبلیمو درست میکردیم میخوردیم.اصلااا بیرون تو خیابون از غذاهاش نخوردیم همون غذاهای هتل فقط .بعد هربار بیرون اومدن اول میرفتیم حموم.باید خیلی نظافتو رعایت کنی تا مریض نشی.ما زمینی رفتیم خیلی خوب بود.

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

من که مریض نشدم با کاروان حج و زیارت زمینی رفتیم از شلمچه 

هتل کربلا و کاظمین ایرانی بود و عالی 

فقط هتل نجف زیاد جالب نبود

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
زمینی سخته هوایی برو نجف هتل هاش چندان خوب نیست ولی کربلا خوبه زیر قبه امام حسین بسیار دعا کن&nb ...

هوایی چندجا زنگ زدم میگه نداریم ...از خرداد هم که خیلی گرمه 

منم بچه کوچیک دارم فقط الان فرصتش رو دارم

من رفتم 

با هواپیما بری بهتره …

فقط تو این فصل نمیدونم مریض بشی یا نه !چون عراق هواش گرمه… 

ما  تو هوای سرد رفتیم خداروشکر مریض نشدیم فقط موقعه ی که رسیدم پریود شدم 😂

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
هوایی چندجا زنگ زدم میگه نداریم ...از خرداد هم که خیلی گرمه  منم بچه کوچیک دارم فقط الان فرصتش ...

با بچه کوچیک زمینی رفتن خیلییییی ظلمه

من یه بار رفتم توبه کردم

تازه خونه مون تا مرز فقط دو ساعته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خوش به سعادتت هتلاش بد نیس بسته به پولی که رئیس کاروان داده داره اگه هتل ارزون بگیره هتلهاش هم خوب نیست اگه هتل گرون بگیره هتلاش خوبه ولی ملافه و دمپایی و رو بالشی شخصی ببر، با اینکه میشورن ولی من دلم نمی‌گرفت، من سه سفر رفتم مریض نشدم آب فقط از این بسته بندی کوچیکا بخور آب کلمن و اینا نخور، غذاشون ما با حج و زیارت رفتیم آشپزش ایرانی و غذاها عالی بودن همشون غذای بدنخوردم اصلا،