2777
2789
عنوان

کرم مرطوب کننده بهتره یا آبرسان؟

367 بازدید | 9 پست

یه کرمی که دستامو روشن و نرم کنه واسه صورت هم خوب باشه قیمتش هم مناسب باشه اسمشو بگین ممنون😘😘💖

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابرسان بهتره هم پوستتو براق و زیبا میکنه هم دستتو صاف میکنه قیمتشو نمیدونم اما تیوپیش هست ک شکل کیوت ...

اسمش چیه به صورتت هم میزنی؟

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

هر دو برای پوست لازمه کار هر کدوم یه چیزه حتا مشاور پوست و مو به من گفت اول ابرسان بزن بعد روی ابرسان مرطوب کننده بزن حتما

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
واسه نرمی دستات کرم مرطوب کننده ثمین خوبه

ممنون😘

هر دو برای پوست لازمه کار هر کدوم یه چیزه حتا مشاور پوست و مو به من گفت اول ابرسان بزن بعد روی ابرسا ...

ممنون گلی میشه اسمشونو بگی

ممنون گلی میشه اسمشونو بگی

از هر برندی میتونی استفاده کنی برند دکتر ژیلا و دیپ سنس و لافارر من استفاده کردم خوب بود نوترژینا هم خوبه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر