2777
2789
عنوان

❗سوال زنانه❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 71 پست

سلام 

عزیزم حتما باید معاینه بشید ، پشت واژن روده هست و یک لایه  به اسم پرینه مثل دیوار اینارو از هم جدا کرده احتمال داره که روده وارد واژن شده باشه یا کلا افتادگی داشته باشید و درمان جفتش فقط جراحی هست علتش هم زایمان طبیعی یا بلند کردن اجسام سنگین و یا یبوست مزمن هست

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
داش رحم خیلی توعه کامل توی بدنه  این چیزی که تو میگی احتمالا کاملا طبیعیه فقط نمیدونی چی کجاشه

آره اصلا از هیچیش سر در نمیارم یه تاپیک خوندم مال افتادگی مثانه بود توی گوگل زدم یه عکسایی اورد که یه گردی بود ترسیدم نکنه مال منم همونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ دفعه بعدی بود باشه نی نی یارپنج اصلا خودم اونموقع همونطور  اومدم همونطوربای خدافظی خوشحالتون ...

من با خداحافظی شما خوشحال نمیشم

ممنون

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خانوم های باکره افتادگی مثانه ندارن؟ دل درد دارم بعضی وقتا که فکر میکنم مال عفونته ولی یبوست مزمن ...

مثانه فرق میکنه ممکنه داشته باشن 

به هرحال اگه اذیت میشی برو دکتر زنان بهتره

دیدی چطور نبودنتو یاد گرفتم دیدی؟
فقط یچیزی بگم نمیدونم تعلیق میشم یا چی؟ ولی شاید بهتر تونستین کمک کنید اگه اشتباه گفتم نخندین حس ...

دیگه توضیح نده من فهمیدم چیه 

هیچی نیست نگران نباش

جواب ابلهان خاموشی است