2777
2789

دوستان من ۶ساله عروسی کردم خودم ۲۰سالمه ...

شوهرم از فامیل نزدیکمونه قضیه اینه که اولایل باهم خوب بودیم بعد دیگه کم کم دیدم شوهرم بهم خیانت میکنه و بعد از فهمیدن خیانت شوهرم ،باشوهرم شدیدا سرد شدم و حتی نگاهش نمیکردم تا یک ماه دوماه وقتی ام ک بهش میگفتم میگفت تقصیر خودته و بامن سرد بودی و منو نمیدیدی ....خلاصه این تمام میشد و‌میدیدم ک باز خیانت دیگه اینم بگم ک (تونامزدی سرخریت بودنم شماره یه پسروتوگوشیم دیده بود منم بچه بودم نمیفهمیدم)تا خیانت میکرد بهم وقتی ازش میپرسیدم میگفت خودت خاستی و...

منم ک بچه بودم ۱۵سالم بود میترسیدم ک ب کس دیگه یی بگه ابروم میره منم ساکت موندم ..ساکت موندم و‌ساکت موندم ک این اخلاق الانه خریم با منه انگار لالم الان ک از اون جریانا چند سال میگذره من هنوز همونجوری موندم 

ادامشو میگم باشین 

هرکی خوند برای رو براه شدن خدم زندگیم وگرم شدن شوهرم بامن یه صلوات بفرسته واقعا سختمه خیلی صلوات بفرستین و دعام کنید لایک کنید ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد اینجوریه ک الان هیچ حسی ندارم اگرم داشته باشم تو دلم دارم و مثل لال ها هستم و اینم بگم شرایط طلاق ندارم و نمیخام جدا بشم من هرچی باشه تو خودم میریزم و هیچیو ب شوهرم نمیگیم اصلا خیلی از هم دوریم میخام یه سرو سامونی بدم ب زندگیم ، زنددگیمو ب دست بگیرم میگم خیانتم بکنه ب درک اگه من خوب بشم باهاش شاید اونم خوب بشه و دنبال این چیزا نره ....

والا چون ترسیدی نقطه ضعف دادی دستش برا همیشه از الان ساکت نباش 

نمیدونم چیکار کنم اصلا ام نمیتونم حرف بزنم باهاش خیلی دلم پره فقط میخام یکی بهم ی چی بگه اشکام میریزه