2777
2789

سلام دوستان

داداشم سگ هاسکی آورده همراه تولش که ۵روزی هس بدنیا اومده

درمورد تغذیش(صبح نون و تیلیت میکنیم تو شیر میدیم میخوره،ظهراستخوان یا جیگر یا برنج یا پای مرغ میدیم،عصر دوباره شیر،شبم دوباره مثل ظهر)

این سگ بعد اینکه غذا میخوره با عرض معذرت بالا میاره و دوباره میخوره آیا مریضه؟ و اینکه امروز دچار اسهال شده؟ ممکنه بخاطر شیر باشه؟ واینکه داره ب بچش شیر میده روزی دوبار شیر بدیم بهش کافیه؟

خوش باش دمی که زندگانی این است...

اسهالش بخاطر شیره

بهتره ببرید دکتر تا بهش غذای مناسب و تقویتی  بده چون داره بچه شیر میده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما شیتزو داریم .سه تا هم توله . اره شیر باعث اسهال میشن بجاش ماست بده . پای مرغ و جگر رو حتما آبپز کن . من ی وعده سیب زمینی و هویج و کدو آبپز میدم . یکم نمک میزنم فقط . اصلا اصلا گوشت و مرغ اینا رو خام نده چون شکمش کرم میذاره . سوسیس کالباس نده . 

اصلا نون و شیر و قاطی نکن نون و خشک کن و تیکه تیکه کن بهش بده شیر و هر روز نده دو روز یکبار بده

اخه بچه شیر میده دوروز یکبار بدیم شیرشو کم نمیکنه

بعد شما درروزچند وعده غذا میدید ب سگتون

من تخم مرغ آبپزم میدم خوبه؟

و اینکه سگ دوتا زاییده که یکیشو خورده😑

ما شیتزو داریم .سه تا هم توله . اره شیر باعث اسهال میشن بجاش ماست بده . پای مرغ و جگر رو حتما آبپز ک ...

من تخم مرغم آبپز میکنم میدم میخوره

یه وعده ماست درروز کافیه؟

قبلا خام میدادیم الان آبپز میکنیم

اخه بچه شیر میده دوروز یکبار بدیم شیرشو کم نمیکنه بعد شما درروزچند وعده غذا میدید ب سگتون من تخم م ...

برای من شیش تا زاییده و کلا دوتا مونده بقیشو خورده توله ضعیف و میخورن اینم اخریه رو خورده ما در روز دوبار میدیم یبار ظهر و شبا هم یبار 

ظهر ها به اون که شیر میده کله مرغ میدیم دو روز یبار شیر میدیم چون شیر زیاد براشم خوب نیست 

عزیزم از شوهرم پرسیدم گفت اول یه آمپول هایبر بزن بعد به توله نزن فقط مادر اونم یکم و نیم سی سی بزن روی کتف زیر پوستی بزن پوست رو بگیر بالا با دستت و داخل پوست فرو کن و یک بسته قرص انگل خارجی روزی یدونه ناشتا با غذای گوشتی که بخوره مثل سوسیس لای اون بذار بعد تا غروب هیچی بهش نده بعد دوباره یدونه دیگ قرص لای سوسیس بذار بده روز اول دوتا روزای بعدی یدونه دیگه ظهر به ظهر بده