2777
2789
عنوان

عروسی یا..

209 بازدید | 21 پست

با توجه به این حجم گرونی هایی که شده الان ی عروسی کوچیک با 200 یا 300 نفر مهمون بخوای بگیری  حدود چندصد میلیون در میاد..

به نظرشما ایا دخترا حاضرن عروسی نگیرن ولی به جاش ماه عسل برن ی هفته کیش یا ترکیه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا علاقه به عروسی و تولد ندارم دست خودم باش بجاش جهزیه بیشتر یا طلا میخرم.عروسی هم استرس داره هم بدوبدو زیادداره هم بهترین عروسی هم بگیری میان میخورن یه عالمه هم ایراد میگیرن

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱

من خودم عروسی گرفتنو ترجیح میدم

اونموقع که عروسیم بود دلم نمیخواست عروسی بگیریم و‌اسرار داشتم بریم یه سفر خوب اما شوهرم راضی نشد و عروسی گرفت

با اینکه عروسیم ۱۰ سال پیش بوده اما دلم باز میخواد که یبار دیگه عروسی بگیرم خیلی خوش میگذره اینکه همه بخاطر تو‌جمع میشن 

دلم میخواد دهمین سالگردمونو جشن بگیریم حتی مجلل تر از قبلی …

من اصلا عروسی گرفتن دوس ندارم  امیدوارم همسر آینده هم دوس نداشته باشه =)

استاتر مرد هس انگار دلش نمیخاد عروسی بگیره😂استارتر بیایکی ازمارو بگیر🤣🤣

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱