امروز خیلی دلم گرفته تاحالا توی تمام عمرم اینجوری دلم نگرفته بود من یک دختر 15 ساله هستم و احساس تنهایی میکنم این حق من از این زندگی نیست خوانوادم محدودم میکنن نمیزارن مثل هم سن و سالای خودم باشم همه ی خواهرام از من بزرگ ترن و دوست دارن با هم سن و سالای خودشون ارتباط یگیرن من از دار دنیا یک دوست داشتم که اونم هماسیمون بود از وقتی از اینجا رقت من تنها شدم من اصلا ادم اجتماعی نیستم و نمیدون چطوری با دیگران ارتباط بگیرم و چجوری دوستی پیدا کنم که اون هم با من جور باشه و باهم اوکی باشیم افکارش تقریبا مثل من باشه تا بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم من کمک میخوام من نمیدونم چجوری همچین دوستی پیدا کنم اصلا ادم اجتماعی نیستم که بتونم دوست پیدا کنم خواهش میکنم هرکی هر چی بلده بگه وبگید چجوری دوران نجوونیتون دوست پیدا کردیید خواهش میکنم😧
بگردم خواهری منم همسن تو بودم مشکل تورو داشتم بعد چندسال درست شد الان که نامزد کردم خیلی بهتر شده البته بر فرار از خانواده ازدواج نکن چون ممکنه یکی سخت گیرتر گیرت بیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مشکلم تنهایی مسیبته من همین الانشم افسرده میترسم با تنهاییام بیشتر افسرده بشم😢😢
با رفیقات یه روز تو هفته برو بیرون اگه به فکر
رلی مث من نکن خودتو بدبخت نکن ببین الان چه وضعیم هر شب گریه هر شب حرص با ۱۸ سال سن ناراحتی قلبی گرفتم عشق ادمو کور میکنه الان وقتش نیس خواهرانه بت گفتم مث من نکن با خودت
من اصلا به رل و پسر اینچیزا فکر نمیکنم و قصد رل زدنم ندارم فقط میخوام بدونم چجوری بشم یک ادم اجتماعی ...
اوم منم خجالتی بودم کم میرفتم تو جمع رفتم دبیرستان تو جمعا بیشتر حضور پیدا کردم رفتم بیرون باهاشون تولد اینا خیلی خوب شدم تو مجازی گپ رفتم خیلی تاثیر گذاشت