2777
2789
عنوان

از اون کاربر اوختی چه خبر؟

206 بازدید | 17 پست

شوهرش قرار بود ببرتش افطاری براش شیرینی خریده بود ،چیشد بخیر گذشته؟ همونی که یه شب تو پله مونده بود رو میگم

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

چقدر تاپیک میزنن امروز ازش.

چی شده؟ جریان چی بود خبر ندارم من.

میشه تاپیک واردای اینستاگرام بیایید رو گزارش کنید و لاک و ژلیش که بترکن.

مرسی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تاپیک بود 

دو سه روز هی تایپک میذاشت همش هم میرفت تو پربازدید ها همون خانمه که شوهرش متاسفانه شب بیرونش کرده بود تو پله ها مونده بود تا صبح

دو سه روز هی تایپک میذاشت همش هم میرفت تو پربازدید ها همون خانمه که شوهرش متاسفانه شب بیرونش کرده بو ...

اها اره الان یادم اومد 

مگه کل این دنیا...چند تا مثل تو داره 🤍؟ بیا که این دلم بی تو ...تنهاس بی کس و کاره 🫀
اره بیرون رفتن و برگشتن

خب اسی نگران بود آب پاکی بریزه رو دستش پس انشاءالله سر براه شده شوهرش خواسته از دلش دربیاره

چقدر تاپیک میزنن امروز ازش. چی شده؟ جریان چی بود خبر ندارم من. میشه تاپیک واردای اینستاگرام بیا ...

جدی؟ من ندیدم تایپک بقیه رو

خب اسی نگران بود آب پاکی بریزه رو دستش پس انشاءالله سر براه شده شوهرش خواسته از دلش دربیاره

اره ازش حلالیت خواسته بود و گفته بود من و تو خیلی اشتباه کردیم و بیا از حالا جبران کنیم و ازین حرفا..

مبتلا به گُشادیسم...!😪😴
جدی؟ من ندیدم تایپک بقیه رو

اره من زیاد دیدم ولی واردشون نشدم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
چقدر تاپیک میزنن امروز ازش. چی شده؟ جریان چی بود خبر ندارم من. میشه تاپیک واردای اینستاگرام بیا ...

جریانش این بود یه شب شوهرش بیرونش کرده بود مونده بود تو پله ها تا صبح بعدش فردا پس فرداش با شیرینی اومده خونه به اسی گفته افطار میبرمت بیرون بچه رو بده به مامانت ،اسی نگران بود اینقدر یهو مهربون شده نبره جدی جدی پیشنهاد طلاق بده بهش دیگه بعدش من بیخبر موندم نمیدونم چیشد 

اره ازش حلالیت خواسته بود و گفته بود من و تو خیلی اشتباه کردیم و بیا از حالا جبران کنیم و ازین حرفا. ...

چقدر براش خوشحال شدم ،خداروشکر انشالله رابطه شون خوبتر هم بشه

جریانش این بود یه شب شوهرش بیرونش کرده بود مونده بود تو پله ها تا صبح بعدش فردا پس فرداش با شیرینی ا ...

ای بابا.

چه مردک بی شعوری شب زنش بیرون خونه مونده 

ای بابا. چه مردک بی شعوری شب زنش بیرون خونه مونده 

ولی الان دوستان گفتن ازش حلالیت خواسته و آشتی کردن 🥰