2777
2789
عنوان

ورم پا در اول هفت ماهگی🥲

1890 بازدید | 11 پست

خانوما من فشارم ازمایشام همه چی خوبه با اینکه تازه داره شش ماهم تموم میشه پاهام ورم میکنه و گز گز چرا اینطوریم نمک که زیاد نمیخورم ترشی و شورب اصلا

خطرناکه؟

انت رجائي { 😍🌱 }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو پا؟ بعضیا همینجوری ورم میکنن اما شما باید حواست به مسمومیت حاملگی باشه

دو هفته پیش هردو پام بود رفتم ازمایش دادم فشار خون و جواب ازمایش اوکی بود الان دوباره پای چپم باد کرده

انت رجائي { 😍🌱 }
یعنی چی؟ من تازه ازمایش دادم همه چی خوب بود

الان دقیق یادم نیست علت ورم یک پا چیه،میتونی سرچ کنی

من تو بارداریم از همون ماه ۴ و ۵ ورم داشتم

کم کم بیشتر شد، همه چی هم خوب بود،تا هفته ۳۶ که مسمومیت حاملگی خودش رو نشون داد

الان دقیق یادم نیست علت ورم یک پا چیه،میتونی سرچ کنی من تو بارداریم از همون ماه ۴ و ۵ ورم داشتم کم ...

اتفاقا من ۱۱ فروردین یهو ورم کرم رفتم اورژانس ازمایشات مسمومیت هم دادم گفتن چیزیت نیست زیاد راه رفتی ایام عید

الانم یه هفته نمیشه رفتم دکتر بازم فشار خون اوکی بود

ولی الان ۲ روزه یهو پای چپم ورم کرده و گز گز داره درصورتی که زیاد تحرک نداشتم نمیدونم از استرس دارم میمیرم

انت رجائي { 😍🌱 }