2777
2789

سلام مامانا ، تجربه شو داشتین؟

سن بارداریم ۱۱ روز کم تره ، بیبی چک روز ششم تاخیر مثبت شد ، بعد ده روز تاخیر هم بتام بالای ۱۰۰۰ بود ، بتای معمولی دادم عدد دقیق نمیدونم.

دیروز ۷هفته و ۴ روز بودم  تو سونو ۶ هفته بود ، زرده داشت ، فتال پل هم با تردید گفت بعد که دید ضربان قلب نداره به منشی گفت بزن دیده نشد.

زده اطراف ساک هموراژی خفیف مشاهده شد، لکه بینی هم دارم.

ده روز دیگه باید سونو تکرار کنم. دکتر گفت موندنش ۵۰/۵۰ .

با این شرایط کسی تجربه بارداری سالم داشته؟

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط سن جنین کمتره حدود ۱۳ روز دکتر گفت طبیعیه

لکه بینی نداشتم ولی دیر تو سونو دیده شد دکتر اولی اصن گفت خارج رحمه بیا سقط کن

هنوز هفته ۹ هستم 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 

بنظر من که دیر تشکیل شده ۱۰ روز دیگم صبر کن انشاالله همه چی اوکی میشه،سونو واژینال بشی دقیق تره ولی چون میگین لک دارین صبر کنید و شیاف استفاده کنید

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
سونو شکمی شدی یا واژینال

شکمی ، 

واسه دخترم که شکمی ساک خالی بود، واژینال فقط زرده دیده شد که ده روز بعد صدای قلبش شنیدم. ولی دخترم ۸ روز سنش عقب تر بود ، این ۱۱ روز ! اختلافش زیاده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
بمن هم همینو گفت و هفته بعد رفتم جنین قلب داشت    یه سونو دیگه برو به نظرم که کارش خوب باش ...

کارش خوبه ، دستگاهش هم جدیده! 

اختلاف سونو تا پریود چند روز بود واسه شما؟

دخترم ۸ روز بود خداروشکر سالم بود، فک میکنم ۱۱روز زیاده

من فقط سن جنین کمتره حدود ۱۳ روز دکتر گفت طبیعیه لکه بینی نداشتم ولی دیر تو سونو دیده شد دکتر اولی ...

قلبش تشکیل شد؟

بیبی چک بعد چند روز تاخیر نشون داد؟

بنظر من که دیر تشکیل شده ۱۰ روز دیگم صبر کن انشاالله همه چی اوکی میشه،سونو واژینال بشی دقیق تره ولی ...

صبر میکنم دیگه امید ب خدا... 

قلبش تشکیل شد؟ بیبی چک بعد چند روز تاخیر نشون داد؟

اره دکتر اولی اخر اسفند گفت سونو جدید بیار بیمارستان واسه سقط ولی جایی پذیرشم نکردن

هفته دوم عید که سونو باز شد رفتم سونو دارم قلبش تشکیل شده بود ولی یه کم ضعیف میزد 

دوهفته بعدش تکرار داشت که خدا رو شکر نرمال بود

گفت احتمالا به خاطر این بوده که تازه قلبش تشکیل شده بوده

بعد از حدود ۱۰ روز بیبی یه هاله انداخت

بتای من خیلی پایین بود مشکوک بود بعد از ۸ روز بعدش رفت بالا بعد از ۱۰ روز تازه شد حدود ۹۶

کارش خوبه ، دستگاهش هم جدیده!  اختلاف سونو تا پریود چند روز بود واسه شما؟ دخترم ۸ روز بود خدا ...

برای من ۷ روز بود تازه تو سونو من زده بود ساک بارداری دفورمه یعنی چروک خورده و داره از بین می‌ره فقط کیسه زرده تشکیل شده بود که هفته بعدش که رفتم گفت قلب تشکیل شده ...نگران نباش 

اره دکتر اولی اخر اسفند گفت سونو جدید بیار بیمارستان واسه سقط ولی جایی پذیرشم نکردن هفته دوم عید که ...

واسه شما مشخصه دیر تشکیل شده! 

من ۵روز تاخیر هاله انداخت ، ۶ روز تاخیر مثبت بود دیگه، بتام هم ده روز تاخیر بالای ۱۰۰۰ بود

به حساب خودم گفتم نهایت یه هفته سنش کم تره!  ۱۱ روز اختلاف بود

برای من ۷ روز بود تازه تو سونو من زده بود ساک بارداری دفورمه یعنی چروک خورده و داره از بین می‌ره فقط ...

ممنون😘

انشاالله خیر باشه

واسه شما مشخصه دیر تشکیل شده!  من ۵روز تاخیر هاله انداخت ، ۶ روز تاخیر مثبت بود دیگه، بتام هم ...

تا دو هفته تاخیر اوکی هست بیشتر از اون باید بررسی شه 

تا دو هفته تاخیر اوکی هست بیشتر از اون باید بررسی شه 

انشاالله هرچی خیر و صلاح پیش بیاد!

بارداریم ناخواسته بود ، تازه داشتم بهش عادت میکردم اینطوری شد