2777
2789
عنوان

عروس و خواهر شوهر 🥺

1308 بازدید | 79 پست

سلام دوستان من داداشم سه ماهه عروسی کرده وتواین سه ماه یسره بازنش اختلاف داره قبلش هم یکسال و نیم دوست بودن داداشم خیلی مهربونه کارمنده از لحاظ قیافه هم تعریف نباشه خیلی خوبه همه میگن از زنش سره از همه لحاظ..دیروز صبح زنش زنگ زده بابام جیغ وداد که این پسرت زده ظرف جهیزیموشکسته و منم رفتم خونه بابام بخداهمش قربون صدقش رفتیم ولی اصلا کوتاه نیومد.بنظرتون بریم دنبالش یا بذاریم تو قهر خودش بمونه؟

با اجازه اسی 

خانوما به تاپیک اخرم سر بزنید لطفا 😊به کمک و تجربتون نیاز دارم♥

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نمیتونن مشکلشونو حل کنن بزرگترا باید بیان وسط

تو رابطه هر دو ب یک اندازه مقصرن و سر تر بودن برادرتون از زنش بخاطر بی گناهیش نیست

برین ببینین دردش چیه

به پروانه تو از پیله درومدنش کمک کنی پرواز کردنو یاد نمیگیره محبت همه چیی نیست

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

دنبالش نرین یه وقت مشاوره بگیرین برن مشاوره 

اول ازدواج اختلاف عادی هست 

از داداشت تعریف میکنی درحالی جهیزیه ای که 3 ماه رفته توخونه رو زده شکسته.. آدم سالم ک الکی نمیزنه ظرف بشکنه... پس جریان بااون شما فکر می‌کنید خیلی متفاوته 

اینم بگم الان حامله س..وقتی پیام میده من یه عالمه قربون صدقش میرم و میگم من خواهرتم ولی اون در جواب نهایتش پیاممو لایک کنه..برای هزارتومان جون میده الآنم همش داداشموتهدیدمیکنه که یه عالمه جهیزیه دارمو و هفتادگرم طلا برام بخری و مهریه مو هم بدی