2777
2789
عنوان

بریس برای بچه ی22 ماهه

879 بازدید | 18 پست

سلام دوستان عزیز.بچه ی من 22 ماهشه اوایل که داه افتاد باپاهای باز ره میرفته رفته رفته پاهاش ایکسی یاضربدری شد.امروز بیمارستان خصوصی پیش فوق تخصص ارتوپد نوبت داشتم گفت زانو ضربدری تواین سن طبیعی ولی واسه بچه ی شماکمی از حد نرمال بیشتر که باید یک سال ونیم بریس بپوشه شبانه روز .حالا من 3 تا اروتوپد دیگه هم نوبت گرفتم به خواسته ی همسرم که ببریم بچه رو ...میخواستم اگه تجربه ای در این زمینه دارین بهم بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریس 

باید بری هلال اهمر شهرتون درست میکنن

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
اره میدونم عزیز باید برم هلال احمر پیش دکتر طب فیزیکی...میخواستم بدونم خوب میشه نمیشه میخواستم بدونم ...

آره من خیلی ها رو دیدم با بریس خوب شدن 

بچه اذیت میشه ولی خوب میشع 

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  
حالت میله های آهنی داره پای بچه میکنه دیگه بچه پاهاش خم وراست هم نمیشه خودم ازنزدیک ندیدم هنوز

عزیزم اینجوری نیست فقط پا رو به حالت درستش میبره میتونه پاشو خم و راست کنه ...همه کارهای عادیش و روزمره رو انجام میده من الان پاهامو عمل کردم بریس میبندم

عزیزم اینجوری نیست فقط پا رو به حالت درستش میبره میتونه پاشو خم و راست کنه ...همه کارهای عادیش و روز ...

خداروشکر که اینجوری آخه قدیم خیلی بریس ها بدی بودن....الهی که ب حق همین ماه عزیز سلامتی تو به صورت کامل به دست بیاری منو ازنگرانی درآوردی...همیشه سلامت باشی

خداروشکر که اینجوری آخه قدیم خیلی بریس ها بدی بودن....الهی که ب حق همین ماه عزیز سلامتی تو به صورت ک ...

فدات عزیزم نگران نباش چون سنش کمه با بریس خوب میشه خداروشکر علم پیشرفت کرده من از بچگی پاهام پرانتزی بود  سنم رفت بالا تر بدتر شد البته راه رفتنم عادی بود با شلوار تنگ هم مشخص بود...خداروشکر که مادر با فکری هستی که زود به فکر درمان افتادی  ... هر چند عمل جراحی که کردم سخت نبود

سلام  خوبین  وضعیت پاهای بچتون چطوره الان  پسر منم داره بریس میپوشه

سلام ممنون.من بردم پیش یک متخصص دیگه که ازقضا خیل هم باتجربه است.گفت تاشیش ماه فقط به تغذیه اش برس و هروروز یک قاشق غذاخوری شربت زینک پلاس بده و هرروز سی قطره ویتامین آد.تا شش ماه زینک پلاس باید بدم قطع نکنم.وهرروز یک تخم بلدرچین در کره حیوانی نیمرو کن بده بخوره.هرروز هم نیم ساعت توآفتاب باشه...پسر من 23 ماهشه.اتفا قا گفتم آقای دکتر بریس پس چی ؟گفت نیازی نیست.بریس در موارد خیلی حاد و خیلی کم اتفاق می افته گفت ازش عکس بگیر شش ماه دیگه هم که آوردی عکس بگیر ببین چقدر تغییر کرده.خلاصه من وهمسرمم تصمیم گرفتیم این شش ماهم صبر کنیم تاهم شاید نیازی به بریس نباشه هم اینکه اگر خدایی نکرده خوب نشد بریم اون وقت که بزرگ تر شده وهمکاری میکنه براش بریس بسازیم چون نسخه اش هم داریم.پسر شما چندوقتشه؟

پسر من ۱۸ ماهشه و الان یک ماهه بریس می‌بندم خییییلی فرق کرده پاهاش

سلام گلم مشکل پسرتون چی بود 

پسرم پاهاش ضربدریه و وقتی تند راه میره یا میدوه زیاد زمبن میخوره 

۲۱ ماهشه 

برای دکتر غزنوی وقت گرفتم 

حس میکنم ضربدریش شدیده پسذتون در چه حد مشکل داشت 

من هکس پای پسرمو میذارم ممنون میشم بهم بگیذ پسرتون از این کمتر بود یا بیشتر 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚