2777
2789

عزیزان ما رسم داریم سال اول برای عروس یلدایی و عیدی میارن خانوادش

خانواده من وضع مالی شون خوبه

ولی از اول هیچی برام نذاشتن

جهیزیه ی خوب نذاشتن،خیلی از وسایل رو‌ ندارم و نذاشتم خانواده همسرم متوجه بشن.

کادوی عقد و عروسی و یلدایی و عیدی رو از پس انداز هایی که قبلا خودم کار کرده بودم توی مجردی و طلا خریده بودم،دادم مامانم برام بیاره.همش از خودم میگیره و به خودم میده.

همش مامانم زنگ میزنه میگه اون طلایی که داشتی رو بده من فلان مناسبت برات بیارم.

وضع مالیشون هم خیلی خوبه.ولی حتی کادوی سر عقدم هم از خودم گرفتن و پیش مردم دادن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐

این دیگ خعلی جدید بود🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

پرروشون کردی میزاشتی تا مثلا خود مناسبت میگفتی اینا رو شوهرم دیده کادو از خودت بیار نمیخای هم ابرو خودت میره به من چه

بعد تا مراسم صبر میکردی احتمالا مجبوری یه تیکه طلا میاورد اونوقت اگه نیاورده بود میگفتی بیا اینو بده دستم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)