2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

1152 بازدید | 16 پست

من اقدامم تقریبا روزای موعدپریودم تا الان ک روزسومه تقریبا حس کردم پریودشدم اماروزاول ترشحات خیلی کم قهوه ای بود تاامروز خیلی کم درحدیکه بادستمال خشک کنم سه باری خون قرمزروشن بدون لخته هم دیدم گاهی اوقات هم کلا قطع میشه 

اگه پریوده چرانمیاد😑؟چنددرصداحتمال میدین لک مربوط به لانه گزینی و بارداری باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لانه گزینی که زودتره ولی شایدم بارداری لکه بینی گرفتی علائم نداری؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
لانه گزینی که زودتره ولی شایدم بارداری لکه بینی گرفتی علائم نداری؟

فقط ماه پیش ۲۲ام یا۲۴ام پریودم بود و اینماه خیلی طول کشیدتاپریودشم و الانم ک اومده اینجوریه 

من سر۲۵نهایت۲۷روزپریودمیشم سیکلم اینقدره

آره من لک لانه گزینی سر پسرم همین طوری 

میشه دقیق بگی چطوربور؟

تو خون هم میدیدی؟

من پدگذاشتم اصلا کثیف نشده مگه دستمال بکشم ک دیده شه اما خب چندباری لک قرمزدیدم ک گفتم حتماپریوده و ناامیدشدم

میشه دقیق بگی چطوربور؟ تو خون هم میدیدی؟ من پدگذاشتم اصلا کثیف نشده مگه دستمال بکشم ک دیده شه اما ...

ببین من یادمه وقتی فهمیدم باردارم اصلا هول کردم که با اینهمه لکه که من دیدم اصلا بچه ای مونده یا نه؟ 

دقیقا ستمال میذاشتم معلوم میشد

گاهی قهوه ای گاهی قرمز در حد کم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
ببین من یادمه وقتی فهمیدم باردارم اصلا هول کردم که با اینهمه لکه که من دیدم اصلا بچه ای مونده یا نه؟ ...

ای واای کلی امیدوارشدم خداکنه منم حامله باشم

من بچه دوممه بچه اولم دختره ۲سالشع

دعاکن پریودی نباشه

ببین من یادمه وقتی فهمیدم باردارم اصلا هول کردم که با اینهمه لکه که من دیدم اصلا بچه ای مونده یا نه؟ ...

چطورفهمیدی بارداری؟رفتی ازمایش؟من اگ فرداصبح بیبی چک بزنم مشخص میشع؟

ای واای کلی امیدوارشدم خداکنه منم حامله باشم من بچه دوممه بچه اولم دختره ۲سالشع دعاکن پریودی نباشه

انشالله بارداری😍😍😍

منم یه پسر 4 ساله دارم اقدامی ام. 

دعا کن منم باردار شم

چطورفهمیدی بارداری؟رفتی ازمایش؟من اگ فرداصبح بیبی چک بزنم مشخص میشع؟

آره من رفتم ازمایش

بی‌بی درست نشون نداد😢