بچه،مهمونی مدیر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 772 عنوان کنکوری های ۱۴۰۲ | مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 68 پست سلام در چ حالین خوب پیش رفتین؟رشتتون و هدفتون چیه؟ 1402/01/25 | 14:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hopش عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 362 اگه خوندی پس یه دوره کنی حتما همش یادت میاد 💚 عربی ریاضی تاریخ جغرافیا هیچی نخوندمخودت در چه حالی و چطور پیش رفتی؟
بچه،مهمونی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 772 اره سخت که نیست ولی من خیلی بی اراده شدم.تو از کی شروع کردی،؟ من از آبان ولی با ساعت مطالعه کم چون بچه دارم
mahtabهستم عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 1564 من از آبان ولی با ساعت مطالعه کم چون بچه دارم عه اخی.موفق باشی عزیزم.
صبورترینمممممممم عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 2210 عه مث من.بنطرت میتونیم از الان موفق شیم؟روزی چند ساعت میخونی؟ ارهههه معلومه ک میشع اخه درسها راحته برای ماهایی ک تجربی بودیم فقط فلسعه و منطق سنگینه بقیش اب خوردنه روزی ۵،۶ ساعت باید به ۱۰،۱۲ برسونم چون من باید امتحان بدم برای سابقه تحصیلی
بچه،مهمونی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 772 عربی ریاضی تاریخ جغرافیا هیچی نخوندم خودت در چه حالی و چطور پیش رفتی؟ دهم یازدهم رو جمع کردم تقریبا از دیروز شروع کردم دوازدهم رو هم برا امتحان نهایی هم کنکور میخونم
بچه،مهمونی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 772 دهم یازدهم رو جمع کردم تقریبا از دیروز شروع کردم دوازدهم رو هم برا امتحان نهایی هم کنکور میخونم ... البته تاریخ جغرافیا فقط برا سال ۱۲رو میخوام برا کنکور بخونم
hopش عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 362 دهم یازدهم رو جمع کردم تقریبا از دیروز شروع کردم دوازدهم رو هم برا امتحان نهایی هم کنکور میخونم ... بهترین کارو انجام دادی انشالله که موفق میشی💚منم طبق بودجه قلم چی پیش میرم اما خوب کم کاریایع خودمه لطفا برام دعا کن خدا منو سر عقل بیاره😑😂
بچه،مهمونی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 772 عه مث من.بنطرت میتونیم از الان موفق شیم؟روزی چند ساعت میخونی؟ بیاید یه گروه بزنیم که فقط آخر شبا هرکسی بیاد ساعت مطالعه اون روزشو اعلام کنه حس رقابت ایجاد شه
بچه،مهمونی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/17 تعداد پست: 772 بهترین کارو انجام دادی انشالله که موفق میشی💚 منم طبق بودجه قلم چی پیش میرم اما خوب کم کاریایع خودم ... 😅😅🌹🌹عزیزم خیلی خوب پیش رفتی شما هم ایشالله همه موفق میشیم به حق امام علی
تنها_و_خسته_ عضویت: 1399/12/30 تعداد پست: 2242 دهم یازدهم رو جمع کردم تقریبا از دیروز شروع کردم دوازدهم رو هم برا امتحان نهایی هم کنکور میخونم ... دهمو چطور بستی؟میشه از الان برای امتحانای خرداد دهمو بست؟ کاربری دست یه نفره.
فرشته2004 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 854 بیاید یه گروه بزنیم که فقط آخر شبا هرکسی بیاد ساعت مطالعه اون روزشو اعلام کنه حس رقابت ایجاد شه من کنکور تجربی م انگیزه ندارم جدیدا☹️میشه اگه گروه زدین منم عضو کنین
mahtabهستم عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 1564 ارهههه معلومه ک میشع اخه درسها راحته برای ماهایی ک تجربی بودیم فقط فلسعه و منطق سنگینه بقیش ا ... اره واقعا.منم از فردا میخوام دیگه شروع کنم.میدونم ک رتبه رو افتضاح میکنه سوابق نداشتن.ولی من هم خیلی صفرم هم تحمل استرس تشریحی امتحان دادنو ندارم.
بچه_پایینم عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 457 سلاممنم کنکوری انسانی هستم و دو هفته ای هست دارم میخونماگه گروه زدید منم میامیا داخل ایتا خودمون گروه داریم اگه واقعا هرشب گزارش میدید من اد کنم
پونh عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 640 بیاید یه گروه بزنیم که فقط آخر شبا هرکسی بیاد ساعت مطالعه اون روزشو اعلام کنه حس رقابت ایجاد شه خیلی عالیه
mahtabهستم عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 1564 بیاید یه گروه بزنیم که فقط آخر شبا هرکسی بیاد ساعت مطالعه اون روزشو اعلام کنه حس رقابت ایجاد شه خبلی خوبه بنظرم.نمیشه یجوری همو اینجا ببینیم.من فی.لتر شکن ندارم.همینجوری کلی وقت تلف میکنم داشته باشم تو اینستا و یوتیوب ولم کلا