2777
2789
عنوان

برنج خیس خورده بو گرفته

1725 بازدید | 9 پست

برنج رو خیس کردم گذاشتم خشک شه واسه ارد برنج  مغازه باز نبود پیچیدم تو سفره ک امروز ببرم  دیدم بو میده. الان چیکارش کنم به هیچ دردی نمیخوره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساعت مونده؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
دیگه باید بریزم دور ؟هیچ استفاده ای نمیشه ازش کرد.؟

نه دیگه گلم اگه جاش گرم بوده قطعا ترشیده اگه بوی بد میده استفاده نکن مریض میشید خدایی نکرده

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

یکی از روش‌های تهیه آب برنج برای رشد مو ، جوشاندن آن است. برای پخت برنج، آب بیشتری استفاده کنید، آب اضافی را که حالا تبدیل به مایعی غلیظ شده با مقداری آب رقیق کرده و به عنوان شوینده­ صورت یا محلول آبکشی مو استفاده کنید.

روش تهیه آب برنج جوشیده به صورت زیر است:

• مقدار مورد نیاز از برنج مورد نظرتان (برنج سفید، قهوه‌ای، باسماتی یا جاسمین) را در یک قابلمه بریزید.
  • چند برابر آبی که برای تهیه کته مصرف می‌کنید را داخل قابلمه بریزید.
  • برنج را برای مدتی بجوشانید. می­‌توانید آب اضافه‌­ای که روی برنج جمع می‌شود را استفاده کنید؛ یا تا زمان پخت برنج صبر کرده و سپس آن را آبکش کنید.
  • حالا شما مایعی بسیار غلیظ و کدر دارید که می‌توانید موهای خود را با آن بشوئید.

همانطور که اشاره کردیم آب برنج جوشیده، یک نرم‌کننده­ عالی است که می‌توانید از آن به صورت زیر استفاده کنید:

• به یک لیوان آب برنج جوشیده، چند قطره اسانس روغن رزماری، اسطوخودوس یا بابونه اضافه کنید.
  • موها را با شامپو شسته و سپس آب برنج را روی موهایتان بریزید، سپس اجازه دهید به مدت 5 الی 20 دقیقه روی موهایتان بماند.
  • در این فرصت، با نوک انگشتانتان موها و پوست سرتان را به آرامی ماساژ دهید.
  • حالا موهای‌تان را آبکشی کنید. می‌توانید حداقل هفته‌­ای یک بار از این روش استفاده کنید تا مشکلات بافتی موهایتان بهبود یابد.
.

زمانی‌که آب برنج را آماده می‌کنید اگر برای مدت زمانی آن را مصرف نکنید، تخمیر می‌شود. فرآیند تخمیر، آب برنج را به مایعی قوی تبدیل می‌­کند که قبل از مصرف باید آن را رقیق کرد.

طبق پژوهشی که در سال 2012 انجام شد، مواد تخمیر شده، حاوی مقادیر بیشتری آنتی‌اکسیدان هستند. همانطور که می‌دانید آنتی‌اکسیدان با آسیب­‌های سلولی پوست و مو مبارزه می­‌کند، به همین دلیل نیز در اکثر محصولات زیبایی استفاده می­‌شود

طرز تهیه مخمر آب برنج برای مو به صورت زیر است:

• نصف فنجان برنج را در دو فنجان آب خیس کنید و اجازه دهید به مدت 15 الی 30 دقیقه بماند.
  • با استفاده از آبکش، آب برنج را جدا کنید.
  • آب به دست آمده را در یک شیشه بریزید. مدت نگهداری آب برنج در دمای اتاق 1 الی 2 روز است.
  • هر روز آب برنج را چک کنید، زمانی‌که بوی ترشیدگی به مشامتان رسید، آب برنج تخمیر شده و باید از این به بعد آن را در یخچال نگهداری کنید.
  • آب برنج تخمیر شده بسیار قوی است و استفاده­ مستقیم از آن توصیه نمی­‌شود؛ بنابراین قبل از مصرف یک یا دو فنجان آب گرم به آن اضافه کنید