2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مولتی ویتامین و شربت جین سین مصرف کنین  به افزایش حافظه و تمرکز تون و رفع خستگی کمک کننده س&nb ...

ممنونم ازتون چند روزی یبار باید مولتی ویتامین رو مصرف کنیم؟

من هستم انچه هستم🌵👀
مولتی ویتامین و شربت جین سین مصرف کنین  به افزایش حافظه و تمرکز تون و رفع خستگی کمک کننده س&nb ...

اما گمونم تنش ایجاد میکنه،چون فشار خون و تا حدودی میبره بالا

ایشون مشکل استرس دارن

اما گمونم تنش ایجاد میکنه،چون فشار خون و تا حدودی میبره بالا ایشون مشکل استرس دارن

اره خیلی جوری که صبحا با ترس از خواب پامیشم شبا کلا دستام سرده همیشه اینجوریه🙄

من هستم انچه هستم🌵👀
اما گمونم تنش ایجاد میکنه،چون فشار خون و تا حدودی میبره بالا ایشون مشکل استرس دارن

ایشون به دل درد شون هم اشاره کردن 

ضمن اینکه مولتی ویتامین ها به خاطر پیک پُرُو ویتامینی که دارن استرس و اضطراب رو کاهش میدن 

و مستعد افزایش فشار خون نیست 

در مورد جین سین اگر منظور تون هست ، این شربت با گیاه خود جین سین که از عطاری تهیه میشه متفاوت هستش و به افزایش تمرکز و دقت حافظه و رفع خستگی کمک کننده س 

ضمن اینکه گودی زیر چشم و زرد رنگی پوست  در اثر خستگی و کاهش انرژی مغز و حافظه می‌تونه  اتفاق بیوفته 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
ایشون به دل درد شون هم اشاره کردن  ضمن اینکه مولتی ویتامین ها به خاطر پیک پُرُو ویتامینی که دا ...

وای من عاشق این همه اطلاعاتتون شدم بخدا یعنی این خستگیای امسالو تحمل میکنم یروزی مثل شما شم🥺😍🤷🏻‍♀️

من هستم انچه هستم🌵👀