با کسی که چند روزه وقتی چشمش به یکی دیگه خورده برات قیافه میگیره ، تو نمیدونی دلیل قیافه گرفتنش چیه و وقتی که ازش میپرسی چیشده و اون میگه چیزی شده که این سوالو میپرسی و بعدش میگه که همه چیز خوبه ولی همچنان برات قیافه میگیره باید چیکار کرد ؟؟؟ عذاب اوره برام وقتی که تو ی کلاس باشیم
تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بینهایت زندگی رو دوست دارم و میخوام تا جایی که میشه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بینهایت زندگی رو دوست دارم و میخوام تا جایی که میشه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
چند روز پیش بهش گفتم چطوری تو بهم گفت ببین یکی از چیزایی ک نشون میده باهم حرفی نداریم و چیزی ...
حس میکنم خودشو برتر و بالاتر از تو میبینه
نمیدونم طرف تو خانومه یا اقا اما سعی کن نادیده اش بگیری
تا از جو خارج بشه