2777
2789
عنوان

خدایی شما باشین چیکار میکنین

166 بازدید | 22 پست

من امروز روزه ام بچها اذیتم میکردن گفتین بریم خونه مامان بزرگ‌منم گفتم باشه الان بودمشون اونجا

مامان بابام خونه نبودم خواهرم ک نامزد داره

با نامزدش خونه بودن تا ما رفتیم 

رفتن توی اتاق درم بستن منم یک ربع نشستم دیدم نمیام بیرون منم گفتم کاش یکم ادب داشتین بچه‌ام برداشتم و اومدم بیرون

شما بودین چیکار میکردین؟

خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم قبلش زنگ میزدی خودتم اذیت نمیشدی با زبون روزه تا اونجا بری و برگردی

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
الان گفتی که یه ربع نشستم. اصلن نباید میرفتی داخل

از کجا می‌دونستن نیستن خب فک کردم‌هستن 

رفتم دیدم نیستن اونام رقته بودن تو اتاق کسی نبود حتی سوال بپرسم کجان و ..

خدایا شکرت 

من زنداداشم اینجوریه.تا میرسم میره تو اتاق.چ داداشم باشه چ نباشه.یبار رفتم با مامان بابام تو حال بودن داداشم نبود.تا رسیدم رفت تو اتاق درم بست.اونزمان تو عق بود.من اومدم خونه خودم اون هنوز تو عقده.حتی برای سلامم نمیاد بیرون.مگر وقت ناهار بشه بیاد بخوره باز بره

به نظرم قبلش زنگ میزدی خودتم اذیت نمیشدی با زبون روزه تا اونجا بری و برگردی

همین بیشتر عصبی شدم ... بخدا به خاطر بچهام‌رفتم

من اگ به خاطر بچهام نباشه با کسایی ک دوسشون ندارم اصلا رفت و آمد نمیکنم چ کنم ک واس بچها مجبورم تن به خواستشون بدم

خدایا شکرت 
من زنداداشم اینجوریه.تا میرسم میره تو اتاق.چ داداشم باشه چ نباشه.یبار رفتم با مامان بابام تو حال بود ...

من جاریم اینجوریه وقتی من میرم خونه پدرشوهرم 

اون میره تو اتاق چون باهم قهریم 

ولی خب خواهر آدم اینجوری باشه آدم دلش میگیره

خدایا شکرت 
مزاحمشون شدی جانم

چ مزاحمتی اونا ک هرشب پیش همن انقد عقل و شعور ندارن وقتی کسی میاد چجوری برخورد کنن ...آدم از خواهرش دیگ انتظار عقل داره ن اینکه این اینجوری باشه

خدایا شکرت