2777
2789
سلام ازتون خواهش میکنم اگر پیام منو دید جواب بدیدمنم مشکل شما رو دارم زندگیم داره نابود میشه

سلام خوب هستید  من هم به تازگی متوحه شدم درگیر این ببماری شدم  ،  دکترم چندنوع پماد داده 

شما بهترید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ازتون خواهش میکنم اگر پیام منو دید جواب بدیدمنم مشکل شما رو دارم زندگیم داره نابود میشه

میشه لطفا جواب منو بدید شما بهتر شدید؛؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
سلام خوب هستید من هم به تازگی متوحه شدم درگیر این ببماری شدم ، دکترم چندنوع پماد داده شما بهترید؟

سلام عزیزم 

شما هم این بیماری رو دارید ؟ چند سالتونه ؟ 

بله من خیلی بهتر شدم الحمدالله 

من نمیتونستم با همسرم رابطه داشته باشم . فکر میکردم واژینیسموسم. ولی مشکل پوستی لیکن اسکروزیس بود. 

پماد و قرص بهم دادن و جراحی هم کردم. 

میشه لطفا جواب منو بدید شما بهتر شدید؛؟؟

سلام عزیزم 

شما هم این بیماری رو دارید ؟ چند سالتونه ؟ 

بله من خیلی بهتر شدم الحمدالله 

من نمیتونستم با همسرم رابطه داشته باشم . فکر میکردم واژینیسموسم. ولی مشکل پوستی لیکن اسکروزیس بود. 

پماد و قرص بهم دادن و جراحی هم کردم

سلام عزیزم شما هم این بیماری رو دارید ؟ چند سالتونه ؟ بله من خیلی بهتر شدم الحمدالله من نمیتونستم با ...

دکتر با یه معاینه متوجه شد که لیکن اسکلروز؟؟

شما  خارش داشتید:،؟؟

دکتر با یه معاینه متوجه شد که لیکن اسکلروز؟؟شما خارش داشتید:،؟؟

خارش بعد ازدواج داشتم . قبلش نه . 

من بعد عروسیم نمیتونستم با همسرم رابطه داشته باشم و دکتر اول تشخیص واژینیسموس داد ... چون اوایل بیماریم بود و ظاهرا خیلی چیزی مشخص نبود...

بعد چند ماه با معاینه بیشتر به این بیماری شک کرد و جواب پاتولوژی نشون داد این بیماری رو دارم

میشه جواب منو بدید ؟ شما چی ؟ شما علائم داشتید ؟

من دکتر رفتم چند بار فقط به خاطر خارش شدید 

اما دکتر دارو داد و هیچی نگفت 

اخرین بار گفت به خاطر اعصابته 

خارش شدیدد  میگرم یه وقتایی فقط یه نقطه به شدت میخاره 

نمیدونم چم شده خیلیی نگرانم 

تازه ام پاپ اسمیر دادم همه چیزم اوکی بود اما خارش روانیم کرده