2777
2789
عنوان

تمایل شدید به خواب.

944 بازدید | 69 پست

دخترم شدیدا تمایل به خواب داره یعنی حاضره از خودش بگذره ولی از خوابش نگذره روزای تعطیلم تا ۲ خوابه بازم شب زود میگیره میخوابه صبحاهم بخوایم بریم جایی مثلا باید بزور بیدار شه دیگه در حدیه میگه دوست دارم ۳ سال کاملو بخوابم، خیلی هم میخوابه و کم انرژیه علتش چی میتونه باشه؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه؟ منم همینطورم میمیرم واسه خواب

۱۴

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

فصله بهاره آدم خابالوهه همش

شاید هم کم خونی یا کمبود ویتامین داره 

خواهره منم قابلبت یه روزه کامل خوابیدن رو داره🤨

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خوبحالششش ارزومه زیاد بخوام 

وای نه خیلی بده دخترم دیگه شورشو در اورده کلا رویای خواب داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فصله بهاره آدم خابالوهه همش شاید هم کم خونی یا کمبود ویتامین داره  خواهره منم قابلبت یه روزه ...

عزیزم دختر مم توی کل فصل ها اینجوری شده و ب مدت دوساله فکنم اینجوری شده... امسال بدتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40