2777
2789
عنوان

دکتر خوب در مشهد که بیمارستان دولتی زایمان انجام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5530 بازدید | 43 پست
زیر نظر دکتر نبودی شما ؟

ببین بیمارستان دولتی، دکتر نمیاد، دکتر فقط بیمارستان خصوصی میاد

موقع زایمان من دکتر داور پناه بودن. البته من که خودم ندیدم بیاد برای زایمان، چون ماما کار زایمان رو انجام میده. ایشون فقط توی سالن بودن اگر مشکلی پیش میومد میومدن ببینن چیشده و حلش میکردن. 

منم فقط یه لحظه افت ضربان داشتم دکتر اومد یه چک کرد یه چیزایی دستور داد و رفت. همین 

مرسی عزیزم از راهنماییت

ببمارستان موسی بن جعفربودم نیمه دولتی هست سز شدم دکترم عالی بودچندنفرم همون دکترمن زایمان طبیعی کرده بودن خیلی راضی بودن وحیده فربودی بودن دکترم چنان تمیز بخیه زده که کلا ردش حتی دیده نمیشه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا زایمان نزدیک به هم داشتم  آخر اردیبهشت 1400 و دوماه پیش

من شنیدم بیمارستان ۱۷ خوب نیس میشه بیشتربگین از نظررسیدگی وایناچجوری بوده؟

واینکه ماماهمراه یادکتربالاسرتون داشتین؟

یعنی هیچ دکتری خودش شخصا زایمان رو انجام نمیده😓

نه

فقط توی زایشگاه هست، اگر مساله ایی پیش بیاد میاد ببینه چیشده. اول که وارد زایشگاه بشی هم اول ماما معاینه میکنه بعد چند لحظه دکتر میاد و اون دکتر دستور زایمان طبیعی یا سزارین رو میده. مثلا خانومی که کنار من بود بعد از اینکه دکتر اومد معاینه کرد با اینکه ماما میخاس برای زایمان طبیعی آماده اش کنه اومد گفت نه بفرست اتاق عمل و سزارین 

من شنیدم بیمارستان ۱۷ خوب نیس میشه بیشتربگین از نظررسیدگی وایناچجوری بوده؟ واینکه ماماهمراه یادکترب ...

بستگی به خودت داره. 

از اول که وارد بشی یه ماما مسئولت میشه و یه دانشجو و یه استاد 

من از اون دانشجو پرسیدم گف بخدا این ترم اخرمه منم ماما حساب میشم. هیییییچ کاری رو بدون اجازه مامای بیمارستان و استادش انجام نمیده. 

میبخشید اما من نمیدونم چرا موقعی که به آخر درد میرسم دچار تهوع میشم، بنده خدا تمام مدت ظرف می‌آورد چشمش به دستگاه بود به خاطر افت ضربان، تمام مدت سرپا کنارم ایستاده بود. استادش هم همینطور کلا از کنار تخت من نمی‌رفتن. 

اما مامای بیمارستان هر یه ساعت یه سر میزد، مگر اینکه مشکلی پیش بیاد که زودتر بیاد

و اینکه بهت بگم زایمان طبیعی تمااااامش رو باید فقط اول از خدا کمک بگیری و بعد به خودت بستگی داره. از مادرت بپرس سخت زایمان هستن یا نه، 

انشاله شما جزو خوش زایمان ها باشین 

من شنیدم بیمارستان ۱۷ خوب نیس میشه بیشتربگین از نظررسیدگی وایناچجوری بوده؟ واینکه ماماهمراه یادکترب ...

در مورد مامای همراه که خودت باید بگیری و هزینه اون رو خودت باید جداگونه بدی. من زایمان قبلیم داشتم خیلی بهم کمک کرد. ماساژ میداد، ورزش میداد، و از همه مهمتر روحیه میداد 

بستگی به خودت داره.  از اول که وارد بشی یه ماما مسئولت میشه و یه دانشجو و یه استاد  من ا ...

من زایمان اولم کل دردزیادی ک کشیدم یه ربعی بودک کیسه ابم پاره شدوفول شدم ولی تامعاینه کردن وگفتن بچه داره ب دنیامیادنمیدونم چرابرش زدن برام بااینکه بچم ۲۲۰۰بیشتروزن نداشت البته اینم بگم ک برازایمان اول تربت جام بودم الان واسه این یکی اومدیم مشهدمیخوام بیمارستان دولتی برم اخه باشرایط شوهرم نمیتونم برم بیمارستان ازادیاخرج اضافی بکنم 

اگ شماراضی بودین از رسیدگیشون ک منم میرم همون جا 

انشاالله ک خوب باشه

من زایمان اولم کل دردزیادی ک کشیدم یه ربعی بودک کیسه ابم پاره شدوفول شدم ولی تامعاینه کردن وگفتن بچه ...

پس حتما زایمان خوبی داری. 

راستی اگر بیمه تامین اجتماعی داری میتونی کلاس های ورزش و آمادگی رو رایگان بری.