2777
2789
عنوان

سوال درباره ی فروش مو

288 بازدید | 10 پست

من میخوام موهامو تا گردن کوتاه کن بعد اگه کوتاه کنم ۴۰ یا ۵۰ سانت میشه 

بنظرتون بفروشمشون

اخه مامانم میگه فروختن مو خوب نیست رو زندگی تاثیر بد می زاره شما هم اینو شنیدید که بده یعنی نفروشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا خرید و فروش موی بلند زیاد شده البته اگه کوتاه کنید بعیده دیگه صاحب موی بلند بشید

کی همچین حرف مسخره ای زده 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
امتحان کنید

از بچگی هر وقت موهام بلند شده کوتاهش کردم بازم خوب رشد کرده 

کسی که همچین حرفی بهتون زده اشتباه کرده 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
از بچگی هر وقت موهام بلند شده کوتاهش کردم بازم خوب رشد کرده  کسی که همچین حرفی بهتون زده اشتبا ...

بچگی فرق داره رشدمو زیاده ولی از ۲۰ سال به بالا دیگه اینجور نیست

کاربر آقا

منم ۲۸ سالمه زیر ۲۰ نیستم  مو سالی ۱۲ سانت بلند میشه 

بعد از ۲۰ هم هر وقت کوتاه کردم خوب رشد کرده