2777
2789
عنوان

افتادن دندون روکش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منم چندسال پیش روکش و دندون افتاد گفت دیگه نمیشه کاری کرد  ريشش هنوز مونده باید برم ایمپلنت& ...

خوبه ریشه رو نکشیدی وگرنه لثه تحلیل نی رفت بدش نمی شد ایمپلنت کنی موقعه ی خواستی درست کنی همون موقعه می کشه 

خوبه ریشه رو نکشیدی وگرنه لثه تحلیل نی رفت بدش نمی شد ایمپلنت کنی موقعه ی خواستی درست کنی همون موقعه ...

آخه دندونمم نکشیدم که عصب کشی کردم و تراش داد و روکش کرد 

حالا دندون و روکش با هم افتاد اخع الان خودم میذارم سر حاش قرار میگیره سفت نمیشه ها ولی قشنگ گذاشته میشه میگم شاید بتونن بچسبونن

چندماه طول کشید ایمپلنتت؟ روکش موقت نزاشت سه ماه اول؟ 

۴ ماه بدش  چون بلید اون مهره بگیره دیگه  ۴ ماه  تمام ولی من ویتامین و  کلسیم هم خوردم بیشتریها مراقب نمیشن اون ایمپلنت پس می زنه تو همون ۴ ماه بلید دوباره بکن باید مراقب باشی عفونت نکنه تا زود ۴ ماه بگذره این گرفت دیگه راحتی ایمنی بدن بالا باشه ویتامین ث جوشان بخوری 

البته بگم شاید با چسب بشه چسبوند اونم یکی از فامیل ما دندونش جلوش لق شد رفت کشید دکتر قبل ۶ میلیون گرفت فقد چسبوند الان بد ماه رمضان میره  انپلنت کنه همون اول بکن چون اول آخر باید درست کنی اساسی

به خاطر همین مسایل میگم دندون عصب کشی شده همشون نیاز به روکش ندارع، یه مشت احمق دکترن منم روکش کردم ناراضیم 

روکش دندان نکنید. هر دندان عصب کشی شده ای به روکش نیاز ندارد.