2777
2789
عنوان

قدیمیای سایت میشه ی لحظه بیاید

108 بازدید | 9 پست

ی کاربری که نمیدونم اسمش دقیق چی بود ولی فکر کنم بانوی احساس بود

ی تاپیک زده بود راجع به زندگی پس مرگ و این چیزا

کسی داره لینک اون تاپیک و؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
من دارم عزیزم الان برات میفرستم

ممنونم لطف میکنی❤️

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1232182/از-بین-شما-کسی-هست-تو-خواب-صادقانه-با-امواتش-رابطه ...

مررررررسی خیلی دنبالش بودم❤️

خداروشکر مفید بودم  البته اگه اسم بانوی احساسو سرچ‌میکردین گوگل براتون میاورد بالا

اخه مطمئن نبودم اسمشون همین باشه 

سلام من نظر شما در رابطه با خونریزی شدید تو یه پست دیگه دیده بودم من خونریزی پریودیم زیاده در حدی که هر ۲ ساعت نوار کامل پر میشه دوتا نوار همزمان استفاده میکنم لباس تنگ میپوشم و شر شر ازم خون میره مبتلا به فقر آهن شدم و قرص آهن مصرف میکنم هیچ مشکل خونی و یا هورمونی و یا رحمی ندارم نمیدونم چرا اینجوریم قصد بارداری دارم میترسم با این وضع باردار نشم میخواستم ببینم شما که مثل منید باردار شدید؟چون تو نت خوندم که اینجور افراد رحمشون شله و باردار نمیشن ممنون میشم جواب بدی و از نگرانی درم بیاری