2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم استفاده نکردم اما حدچدا همیشه دوازده‌روز بعدپریودی از حالت هام مثل گرگرفتگی عصبی بودنم میفه ...

من ماه دوم اقداممه دیروز کیت گرفتم. چطوریه که یه سریا نا خواسته میشن پس🥺🥺 وزنم ۶۴ قدم ۱۶۴ سنم ۲۴ همه چی نرماله 

من ماه دوم اقداممه دیروز کیت گرفتم. چطوریه که یه سریا نا خواسته میشن پس🥺🥺 وزنم ۶۴ قدم ۱۶۴ سنم ۲۴ ه ...

ببین من این چندماه همشششش منتظربعد هراقدام مرتب بی بیچک بخرو ...یه روز دکتر گفت روزی که بیخیال بشی بارداری چون استرس هورمونی ترشح میکنه که مانع لقاح میشه وحتی باعث عدم تخمک گذاری میشه .وواقعاااااثر داشت.تواقدام بکن ولی واقعاخودتو مشغول زندگی کن یه روزمیبینی پریودنشدی و بارداری 

ببین من این چندماه همشششش منتظربعد هراقدام مرتب بی بیچک بخرو ...یه روز دکتر گفت روزی که بیخیال بشی ب ...

منم مامانم خیلی بهم میگه ولی اصلا نمیتونم بیخیال باشم. شما دکتر رفتی قبل بارداری؟ لازمه که حتما دکتر رفت؟

منم مامانم خیلی بهم میگه ولی اصلا نمیتونم بیخیال باشم. شما دکتر رفتی قبل بارداری؟ لازمه که حتما دکتر ...

من سقط داشتم چندتا وهم شوهرم مشکل داشت هم خودم .اگه بتونی بری خیلی خوبه هم برای خودت هم همسرت ازمایش بنویسن

من ماه دوم اقداممه دیروز کیت گرفتم. چطوریه که یه سریا نا خواسته میشن پس🥺🥺 وزنم ۶۴ قدم ۱۶۴ سنم ۲۴ ه ...

همه چی دنیابرعکس،منم همین سوال برام منم میخام فعلانمیشه البته روش من فرق میکنه شایدواس همون

من سقط داشتم چندتا وهم شوهرم مشکل داشت هم خودم .اگه بتونی بری خیلی خوبه هم برای خودت هم همسرت ازمایش ...

مشکل اینه ک همسرم نمیاد. من خودم ۲ماهه مصرف فولیک اسید و قرص آهن رو شروع کردم از فردا هم میخوام ویتامینdوb رو شروع کنم

همه چی دنیابرعکس،منم همین سوال برام منم میخام فعلانمیشه البته روش من فرق میکنه شایدواس همون

برادرزاده شوهر من دوس دخترش با یه بار رابطه ازش باردار شد😑😑😑 جفتشون مست بودن و بچه هم نمیخواستن، بعد ما دوماهه تو اقدامیم نمیشه قربون خدا برم چه حکمتیه آخه یکی نمیخواد بهش میده یکی میخواد یا دیر میده یا نمیده