2777
2789
عنوان

کدوم سینک بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15972 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کریستال قبل از گرانیتی ها بود خیلی خط و خش بیشتر روش میمونه و گرانیتی قشنگ تر هست  و یه نوع اس ...

یه استیل تک لگنه ی مستطیلی هم دیدم خیلی خوشم اومده برای اشپزخانه ی مدرن هم شیکه بنظرم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
رگه دارشو دیدم رگه های طلایی بخاطرهمین خوشم اومد از زیباییش ولی خواستم معایبشم بدونم.. مرسی عزیزم

اصلا گرانيت نخر پشیمون میشی هرازگاهی باید بدی کارخونه برات مواد بزنن چون زود ازریخت میفته ظرفاتو هم لب پرمیکنه فقط استیل براق لگن گودبخربرند روبینا 8دهمه ورقش

اره بهتر گرانیتی شیک هست ولی اونها برای خونه ای که جمعیت داره بهتر همیشه هم مد هست منم ایشالله این ...

یه مدل استیل مستطل تک لگنه دیدم گودم هست منظورت همونه؟؟ 

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
یه استیل تک لگنه ی مستطیلی هم دیدم خیلی خوشم اومده برای اشپزخانه ی مدرن هم شیکه بنظرم

اره اونا هم قشنگه جدیدتر هست ولی خوب تک لنگه سخته ظرف شستن داخلش

اگه ماشین ظرفشویی داری خیلی برات مهم نباشه چیزی که دلت میخواهد و خوشگل بخر 

در ضمن گرانیتی هم با وایتکس تمیز میشه راحت 

اصلا گرانيت نخر پشیمون میشی هرازگاهی باید بدی کارخونه برات مواد بزنن چون زود ازریخت میفته ظرفاتو هم ...

واقعاً کارخونه مواد میزنه ؟؟

برای من آلمانی بود ولی اولش نمیدونستم روش قابلمه شستم خط افتاده اونا هم درست میشه ؟

شماره جایی داری درست کنه ؟

گرانيت اصلا نخر به شدت خط وخش میندازه منم قبل عید خریدم استیل ازاین لگن گود ها س 23 دیگه گودترازاین ...

چنتا ازدوستان هم همین مارکو گفتن مرسی عزیزم ازراهنماییت❤

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
اصلا گرانيت نخر پشیمون میشی هرازگاهی باید بدی کارخونه برات مواد بزنن چون زود ازریخت میفته ظرفاتو هم ...

چه تعریفی شد از مارک روبینا..پیداش میکنم حتما😍

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆