2777
2789
عنوان

بچه های بزرگترین رازتون که تا حالا کسی نمیدونه رو بگین🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا مث قتل هست

😁😁نه خب شاید تو محیط خانواده اونجور باشه مثلا من خودم با پارسال تو ۱۳ بدر باخانواده ی رلم بودیم ما تو بالکن خونشون داشتیم مشروب میخوردیم داداشش و من رلم و خالش و شوهر خالش و خانوادشم میدونستن حتی مادرشم اومد دوتا پیک زد

تا این حد راحت بودیم و طرز فکرشون واقعا خوب بود

چند روز پیش رفتم طلا فروشی طلا خریدم ولی پولی از حسابم کم نشد شماره منم طلافروشه داره ولی زنگم بهم ن ...

😁خدا بخیر کنه فقط اگه متاهلی که سعی کن زندگیتو بگا ندی نیستی هم😂🤫

😁خدا بخیر کنه فقط اگه متاهلی که سعی کن زندگیتو بگا ندی نیستی هم😂🤫

نه متاهلم با مادرشوهرمم بودم خیلی خرید کردیم همه رو نقد دادم ۳ تومن میخواست کارت بکشه گفت کشیدم منم نگاه نکردم امروز دخترمو بردم شهربازی دیدم هر چی بازی میکننه پول تموم نمیشه حدسم اینه اونجا نکشیده 

😁😁نه خب شاید تو محیط خانواده اونجور باشه مثلا من خودم با پارسال تو ۱۳ بدر باخانواده ی رلم بودیم ما ...

ولی بعضی از خانواده ها هم🤦‍♀️

مث خانواده ی خودم و نامزدم که مشروب و این چیزارو حرام میدونن ولی خب من هروقت دلم بخواد میشینم میخورم تنهایی یا حتی با دوستام میگیم میخندیم میرقصیم دنیا دوروزه کلا نخوام الان عشقشو ببرم کی باید زندگی کنم البته نامزد من خودش خبر داره ولی چون جمع دخترونه میشه نمیتونه بیاد وگرنه خودشم می اومد😂🤦‍♀️

نه متاهلم با مادرشوهرمم بودم خیلی خرید کردیم همه رو نقد دادم ۳ تومن میخواست کارت بکشه گفت کشیدم منم ...

شاید کشیده یا از پول تو کارت بی خبر بودی حدس بد راه نده به دلت اگه هم اونطور چیزی بود اول بلاکش کن و اینا بعدشم با خودنسردی به شوهرت بگو

شاید کشیده یا از پول تو کارت بی خبر بودی حدس بد راه نده به دلت اگه هم اونطور چیزی بود اول بلاکش کن و ...

طلا فروشه پسر خالمه من چون پول زیاد میاد و میره تو کارتم نمیدونم بوده یا نه میگم نکنه اشتباه کرده مدیون بشم یا خودش بعدا میفهمه اگه اشتباه کرده باشه