2777
2789

تاپیک قبلی)رو بخون میفهمی چی میگم باهاش کات کردم و با یکی دیگه نامزد کردم ولی تو اون مدتم چند باری پشیمون شدم و گفتم به نامزدم که نمیخوام ازدواج کنم باهات اون از اولشم میدونست من چند ساله با یکی دیگم ولی همش میگفت من قبل اون دوست داشتم و آرزوم بودی الان به دستت اوردم دست نمیکشم ازت حتی خانوادشم با تهدید به اینکه خودشو میکشه اورد خواستگاری اونا میگفتن زوره تازه خدمتت تموم شده کاریم نداره خونه و ماشینم نداره میگه بریم تو اتاق خونشون زندگی کنیم،ولی من نمیتونم که من اخلاقم جوری نیس بخوام تو خونه جز خودم و کسی که باهاش زندگی میکنم کس دیگه ایم باشه از هر لحاظ:زناشویی،کار خونه یا هرچی

الان بعد یه ماه شایدم کمتر گفتم میخوام طلاق بگیرم چون نمیتونم کس دیگه ای و تصور کنم که باهاش زندگی میکنم من چند ساله با یکی دیگه بودم...

ولی این شخصی که نامزد کردم خیلی احساساتیه و مهربون اخلاقشم خیلی خوبه خیلی توجه میکنه بهم محبت میکنه ولی هرازگاهیم انقدر محبت میکنه حس خفگی میکنم دس خودم نیس الانم گفتم میخوام طلاق بگیرم چون از اولشم اشتباه بود از لج یکی دیگه ازدواج کردم

ولی اخلاق اون پسره که باهاش بودم بد بود کنترل خشم نداشت خیلی دعوا میکردیم بلد نبود محبت کنه بهم ولی کار میکرد ماشین داشت خونه داشت وضعشونم خوب بودولی هیچ تلاشی نکرد برای رسیدن به من ولی الان نمیدونه ازدواج کردم و میگه که میام خواستگاری نمیدونم چیکار کنم😔😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری قدرشو نمیدونی یه روزی حسرت همین نامزدت میمونه رو دلت عشق واسه کی نون و اب شد اخه؟؟این همه آدم با عشق ازدواج کردن با دوس پسراشون بعد جدا  شدن از شانس خوبت یکی برت میمیره یعنی اینقد بده یه نفر بهت احترام میزاره و دوست داره!!؟؟یعنی دوس داری با اون دوست پسرت باشی فوش بخوری؟؟

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

قشنگ دوتا نقطه مقابل هم 😐اولی نخاستت ولی چرا با انتخاب دومی تر زدی ب زندگیت !!مسایل اقتصادی و جدی ب ...

خودمم خیلی حساسم رو مسائل اقتصادی🤦‍♀️و با این حال واقعا نمیدونم چیکار کنم

سلام

طاعاتتون قبول حق

مادیات رفاه میاره اما خوشبختی نه

بااون اقای قبلی خوشبخت نمیشید فقط وابستگی دارید که اونم کم کم کمرنگ میشه و مهم نیست نمونه اش رو زیاد دیدم

اخلاق خیلی مهمتره تا پول توازدواج

خداکم‌کم پول رومیرسونه برای زوجین اما اخلاق و تربیت و اصالت رو اصلا نمیشه خرید یا نادیده گرفت

درضمن شما نباید بااحساس یه فرد دیگه ازلج یه نفر دیگه بازی کنید

اقای قبلی رو کلا فراموش کنید و بلاک کنید و بچسبید به نامزدتون همسر خوش اخلاق ارزوی خیلی ازخانمای ایرانیه قدر بدونید لطفا

تجربه ی سالها زندگی متاهلی خودم و اطرافیان روگفتم

دیگه خوددانید 

مسیر رو اشتباه رفتی

نیت و قصدت از قدم اول هم غلط بوده

در واقع خشت اول رو کج گذاشتی... دیوار کج بالا میره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

کسی بهتر از نامزدت پیدا نمیکنی  ولی اگه فکر میکنی داعم قراره به عشقت فکر کنی و همچنان عاشقش باشی این میشه خیانت به نامزدت جدا شو بزار هم اون به زندگیش برسه هم تو دنبال عشقت برو هرچند تباهیه و اگه ادم خوبی بود اصلا باهاش کات نمیکردی ولی خوب

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤
ولی میخوام بهش بگم ینی میگم ولی اگه بگیره هم نمیدونم قرارع چجوری زندگیمون پیش بره با اخلاقش

اخلاقش چ‌ جوریه؟؟ 

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..