2777
2789

به نظرتون وظیفه یک تازه عروس چیه؟ برای خودم هم جای سواله ؟! 😐

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان التماس دعا ویژع دارم😔😔 ...شاید دعای شما نزد خدا عزیز تر باشه دعا کنید برام مشکل زندگیم حل بشه و بحثا تموم بشه به زندگیم برگردم،،،  عاقبت بخیر بشین الهی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
منظورت چیه ؟ چه وظیفه ای؟

خب مثلا تقویت آشپزی، خوش رویی با فامیل شوهر و ... :/ 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
دوستان التماس دعا ویژع دارم😔😔 ...شاید دعای شما نزد خدا عزیز تر باشه دعا کنید برام مشکل زندگیم حل ب ...

ایشالله خدا کمکت کنه مشکلت حل بشه نذر مشکل گشا کن عزیزم برا منم دعا این روزا مشکل داریم خدا کنه این روزا بگذرن به امید روزای خوب

از کی تا حالا تازه عروس بودن شده شغل

منظورمو اشتباه گرفتین منظورم اینه که چه کار هایی میکنه اشپزیشو تقویت میکنه؟ با فامیل های شوهرش بیشتر اشنا میشه و خوش رویی میکنه ؟ خیاطی یا حالا هر چی دیگه یاد میگیره؟ 

به والله که بخوابه وبخوره تا وقتی بچه دار بشه

مثلا کار خاصی نمیکنه؟ مثلا خیاطی یاد بگیره یا مهارت های آشپزیش رو پیشرفته تر کنه ؟ 

ایشالله خدا کمکت کنه مشکلت حل بشه نذر مشکل گشا کن عزیزم برا منم دعا این روزا مشکل داریم خدا کنه این ...

الهز امین

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
مثلا کار خاصی نمیکنه؟ مثلا خیاطی یاد بگیره یا مهارت های آشپزیش رو پیشرفته تر کنه ؟ 

یه اشپزیو من پیشرفته میکردم اگه تازه عروس بودم 

بعدش استراحت میکردم از وقتی بچه دار بشی دهنت سرویس

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢
هیچ وظیفه ای نداری 😐 اسی لطفاً تاپیکو گزارش بزن 🌹 مرسی

منظورم از وظیفه یعنی اینکه چه کار هایی کنه که کدبانوی/عروس/همسر/مادر و... خوبی میشه ؟

اشپزیشو تقویت کنه؟ با خانواده شوهرش خوش برخورد باشه؟ یا حالا چی؟ 

خب مثلا تقویت آشپزی، خوش رویی با فامیل شوهر و ... :/ 

عزیزم وظیفه ای درکار نیست وارد زندگی مشترک شدن یعنی همه چی مشترک میشه. همسرت بیرون کار میکنه شما شاغل نباشی آشپزی میکنی کارای خونه رو در حد توانت انجام میدی بقیشم آخر هفته ها که همسرت هست با کمک هم انجام میدین. اگه هردو شاغلید که هردوباید کارای خونه رو انجام بدین. با خانواده همسرم محترمانه و با رعایت حدو حدود باید رفتار کنی. با همسرت محترمانه رفتار کنی همسرتم باید محترمانه رفتار کنه. 

در کنار تمام مسئولیتا حتما یه تایمی برای مطالعه و ورزش و استراحت خودت باید داشته باشی. وقتی خودتو دوست داشته باشی و به خودت احترام بذاری همسرتم یاد میگیری باهات همونجوری رفتار کنه