آخه با ۱۵ تومن چی میشه خرید جالا میگه ۵ تومن ۵ تومن میدم
خیلی ناراحتم انگار جلو گدا پول میندازه
سر جهازیه هم اینجوری بود همش منت میزد
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
اره خیلی گرونه قبول دارم ولی وقتی پول داره و خسیسی میکنه خیلی ناحتم میکنه واقعا
باید کمک کنه مثلا تو از بابات توقع نداشته باشی از کی باید توقع داشته باشی اونایی هم که میکن وظیفه شوهرته بیخود میگن رسمه باید بچه اول سیسمونی کامل بگیره بابات
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
بگو میگم همون ۱۵تومنم از دستت میره وا.حرص نخور بذار بزنن تو سر خودشون تموم میشه.والا من فقط دست میذا ...
اخه بابامم انگار جلو گدا پول میندازه میگ ۵ تومن الان میدم ۵ تومن ماه دیگ ۵ تومن اونیکی ماه خیلی ناراحتم کرد این حرفش
درحالی که پول داره خودش نمیده
منم در حد قلقلک اجساس میکنم
اخه بابامم انگار جلو گدا پول میندازه میگ ۵ تومن الان میدم ۵ تومن ماه دیگ ۵ تومن اونیکی ماه خی ...
طرف ماهم رسمه میدن اما ب بابام گفتم خیلی خیلی مختصر سیسمونی بده کالسکه و تخت و خیلی چیزا دیگه نمیخوام اما پول هم نمیخوام گفتم بخرن بیارن توهم بگو من اذیتم نمیتونم برم بازار خرید کنم بخرید بیارید پول نگیر.خدا حفظش کنه برات
لطفا برای سلامتی تو راهیم یه صلوات مهمونش کنید. چهارمین کاربری😐بحث نمیکنم چون نمیخوام کاربری مو ازدست بدم نه اینکه حق باتویه.
@gandommm12 عزیزم خبرداری داری تایپک آخر من چرا تعطیل شد همونکه درمورد اندازه شکمم میگفتم که کوچریمه