2777
2789

از خربدی که نام‌ببرید همسرمن داره هرچیم‌نداشته باشه امشب بگم نداره فردا صبح همون بدی و‌انجام میده  بخدا بی اغراق میگم‌از هربدی ک‌بگید داره خدایا من ک همیشه تو‌مجردیم‌میگفتم‌دوست دارم همیشه همسر خوب و‌پاکی نصیبم‌بشه دعا میکردم کارای خوب انجام‌میدادم تا جایی بشه گناه نمیکردم همیشه چله برمیداشتم باوجود همه بدیهای همسرم تحمل کردم ک‌درست بشه نشد همیشه بدتراز بد شد‌دیگه نمیتونم دیگه‌توان ندارم ولی قدرت جداییم ندارم 

کاش سال دیگه شب قدر من زنده نباشم💔💔💔

خ‌ایا خیلی ازت گله دارم خیلی زیاد چی میشد ی روز خوشی ببینم‌کدوم‌ایه قران عوض‌میشد چی میشد مگه 

مگ از رگ‌گردن نزدیکتر نیستی یعنی اینهمه عذاب و‌میبینی و‌هیچ‌کاری نمیکنی دیگ‌ناامیدم ازت💔💔💔💔

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خوشا روزی ک این دنیا سر آید

اره بخدا🙃💔💔💔

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا میگی کاش زنده نباشم ،آیا از رفتن خودت مطمئن هستی؟همه ی کارهات رو انجام دادی؟ بدهی به کسی نداری؟ حق الناسی به گردنت نیست؟ 

منم مثل شما بودم شوهرم اون چیزی که میخواستم نبود ولی العان هم اون فرق کرده هم من تغییر کردم 

چرا میگی کاش زنده نباشم ،آیا از رفتن خودت مطمئن هستی؟همه ی کارهات رو انجام دادی؟ بدهی به کسی نداری؟ ...

من دیگ‌ننیتونم واقعا دیگ‌نمیتونم‌نمیکشم طاقت ندارم‌تحمل‌ندارم 

نه اطمینان ندارم ولی صبرم تموم شده 

عاخ دلم‌میخواد یجای انقدررررررر جیغ بزنم داد بزنم خالی خالی بشم شاید حالم بهتر بشه

با شوهرت دعوا کردی؟منم وقتی شوهرم قهر میکنه احساس میکنم بدبخت ترینم ،اما وقتی آشتی هستیم این حسو ندا ...

ن‌اتفاقا دعوانکردیم‌ولی حالم داغون خوب نمیشه الان نیست دلتنگ‌میشم‌تا زنگ‌میزنه غم‌عالم‌میاد رو دلم پشت گوشی همش‌گلایه میکنم غر میزنم میاد خونه غر میزنم انقدر همیشه اون‌کوبیده تو‌دهنم‌هرچی‌خواسته گفته من از ترس دعوا خفه خون‌گرفتم‌شدم‌انبار باروت دارم منفجر میشم

من دیگ‌ننیتونم واقعا دیگ‌نمیتونم‌نمیکشم طاقت ندارم‌تحمل‌ندارم  نه اطمینان ندارم ولی صبرم تموم ...

عزیزم میفهمم چی میگی ولی مگه شما نگهبان شوهرت هستی یا مادرش هستی که تربیتش کنی یکم به این مسائل فکر نکن ریلکس بشی،صبر داشته باش خدا بزرگه

عزیزم میفهمم چی میگی ولی مگه شما نگهبان شوهرت هستی یا مادرش هستی که تربیتش کنی یکم به این مسائل فکر ...

باور کن چندسال ازدواجم‌همش غم‌غم‌غم غمممم بابا بسه دیگه چخبره پس‌من‌کی‌قراراه روی ارامش ببینم 

خسته شدم‌خیلی خسته عاخ