سلام عزیزای من
امشب که شب قدرِ بیاید برای یک بار هم که شده همه خواسته هامونو کنار بزاریم و فقط برای فرجش دعا کنیم
خود امام زمان (عج) فرمودند: برای فرج من بسیار دعاکنید همانا در فرج من فرج شما هم هست
برای آقایی دعاکنیم که همیشه و در همه حال درحال دعا برای ماست
اینکه فکر کنیم اگه فقط برای ظهور دعا کنیم حوائج خودمون برآورده نمیشه تفکر اشتباهیه
خدا و ائمه از درون ما آگاهن نگفته بهمون عطا میکنن حتی وقتی فقط برای فرج دعا میکنیم خواسته های خودمون رو بیشتر و بهتر بهمون عطا میکنن
امام زمان پدرِ غریب ماست بیاید امشب براش سنگ تموم بزاریم....
هروقت تو روضه ها شنیدیم امام حسین(علیهالسلام) ندای هل من ناصر ینصرنی سر دادند و هیچکس نبود ایشون رو یاری کنه چقدر ناراحت میشیم و میگیم کاش روز عاشورا بودیم و ایشون رو یاری میکردیم حالا امام زمانمون هزار و اندی ساله ندای هل من ناصر ینصرنی سر میدن و وظیفه ما شیعیان اینه که ایشون رو یاری کنیم یکی از راه های یاری کردن دعاکردن برای فرج امام زمانه....
کاش امشب همت کنیم و با هم فرج رو بخوایم....
تمام سرِّ دعا کردن و یاری کردن امامزمان در اینه که با توجه به امامزمان گرفتاری های ما حل میشه.هرچه توجه بیشتر حال خوب هم بیشتر...بخاطر همینه که خدا و اهل بیت همیشه از هر راهی مارو تشویق کردن که دستمونو به ریسمان هدایتشون وصل کنیم و بهشون توجه کنیم چون همش برای هدایت ماست.....