2777
2789
عنوان

امشب که شب قدرِ...

76 بازدید | 4 پست

سلام عزیزای من

امشب که شب قدرِ بیاید برای یک بار هم که شده همه خواسته هامونو کنار بزاریم و فقط برای فرجش دعا کنیم 

خود امام زمان (عج) فرمودند: برای فرج من بسیار دعاکنید همانا در فرج من فرج شما هم هست

برای آقایی دعاکنیم که همیشه و در همه حال درحال دعا برای ماست

اینکه فکر کنیم اگه فقط برای ظهور دعا کنیم حوائج خودمون برآورده نمیشه تفکر اشتباهیه

خدا و ائمه از درون ما آگاهن نگفته بهمون عطا میکنن حتی وقتی فقط برای فرج دعا میکنیم خواسته های خودمون رو بیشتر و بهتر بهمون عطا میکنن

امام زمان پدرِ غریب ماست بیاید امشب براش سنگ تموم بزاریم....

هروقت تو روضه ها شنیدیم امام حسین(علیه‌السلام) ندای هل من ناصر ینصرنی سر دادند و هیچکس نبود ایشون رو یاری کنه چقدر ناراحت میشیم و میگیم کاش روز عاشورا بودیم و ایشون رو یاری میکردیم حالا امام زمانمون هزار و اندی ساله ندای هل من ناصر ینصرنی سر میدن و وظیفه ما شیعیان اینه که ایشون رو یاری کنیم یکی از راه های یاری کردن دعاکردن برای فرج امام زمانه....

کاش امشب همت کنیم و با هم فرج رو بخوایم....

تمام سرِّ دعا کردن و یاری کردن امام‌زمان در اینه که با توجه به امام‌زمان گرفتاری های ما حل میشه.هرچه توجه بیشتر حال خوب هم بیشتر...بخاطر همینه که خدا و اهل بیت همیشه از هر راهی مارو تشویق کردن که دستمونو به ریسمان هدایتشون وصل کنیم و بهشون توجه کنیم چون همش برای هدایت ماست.....

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10832770/ختم-۱۲۴۰۰۰-صلوات-تقدیم-به-آقا-امام-زمان-به-نیت-ح ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  
امام علی دست نیازمندا میگرفت، امیدوارم بحق امیرالمومنین به منم یه بسته موادغذایی کمکهای مردمی بدن😔

ان‌شاءالله عزیزم