2777
2789

بله خیلی سخته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما آزمون دادی؟درمورد کتابهایی مثل اجتماعی یا فارسی از خود کتاب سوال میدن؟ریاضی که میدونم مفهومیه

بله

تقریبا از کتابه در اصل خیلی سخت تره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نه 

اون سالی ک من دادم ازمون ۱۰ مرداد بود سالی بود ک تازه چند ماه قبل بهمن کردنا اومد 

من دقیقا یک مرداد شروع کردم به خوندن بدون هیج کتابی

پی دی افایی ک توی نت زدن و مال سالای قبل رو خوندم هیچ معلم و کلاسی هم نداشتم 

نمیخام بگم اره من خیلی باهوشم میخام بگم ک از تیزهوشان هیولا نسازین

دو تا دفترچه به ما دادن یکیش ۶۰ سوال بود اونیکی ۴۰ سوال 

واقعا دفترچه ۴۰ سوالیه خیلییییییی اسون بود که براش ۲۰ دقه زمان گذاشتن فک کنم ۵ تا از اخریارو نرسیدم بزنم 

دفترچه اولم ۶۰ سوال بود که ۳۰ تا زدم تقریبا 

جمعا ۷۰ تا زدم ک میتونیم بگیم ۶۰ تا درست داخلش بود و قبول شدم 

من خیلی الکی الکی رفتم سر جلسه بدون هماهنگی خاصی و برنامه ریزی و اینا 

دقیقا یادمه دفترچه اول دستم بود و سر سوالای ۳۰ و اون حدودا بودم و فک میکردم هنوز یه بیست دقیقه ای زمان دارم ولی یهو بلندگو اعلام کرد وقت تمومه و دفترچه ها رو ازمون گرفتن و من همون لحظه به خودم گفتم ک دیگه تموم به چوخ رفتم😂😂😂ساعت نداشتم 

فقط ی نکته رو بت بگم حتمااااااااا سر جلسه با خودت ساعت ببر 

شما قبول شدی؟

من نمونه قبول شدم

سخت نبود بمولا    

باشه تو پروفسوری

چرا ک.ص میگی؟

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج‍ 

میشه رسیدگی کنید به این افراد؟