2789

سلام دوستای عزیزم اسمتون یا حاجتاتونو بگید یا کلا یه نقطه کامنت بزارید براتون امشب اگه خدا قابل دونست دعا کنم💗

لطفا اگه میشه شما هم برای آرامش قلبیم و محکم و قوی شدنم و قبولیم تو رشته ی دلخواهم دعا کنید😢😢💔

اگه وقت داشتید و دوست داشتید این عمل هم امشب انجام بدید که انشاالله حاجت روا برگردید❤

به نقل از آیت الله فاطمی نیا این عمل برای حاجت روایی در شب قدر بسیار مجرب هست:

🌱یک مرتبه خواندن سوره واقعه+یک مرتبه سوره توحید+۷ مرتبه ذکر یا الله...بعدش حاجتتون از خدای بزرگ بخواید🌱

انشالله حاجت روایی حاجت هایی که به صلاحتونه😍

⭐💓 خدای من پناه من 💓⭐

تروخدااااااااا برا من از ته دلت از خدا بخواه 

بگو مگه گناهم چی بوددد که یه خوشی بهم ندیدی 

داغونمممم داغونننن دارم میمیرم خیلی خسته ام 

نرگس 

بچه ها نخندینا.....                                                بزرگترین جنایت بچه آوردنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی جان تو رو قرآن خیلیییییی دعام کن و امام زمان رو به فاطمه زهرا و امام حسین و امام رضا قسم بده انشالله به عشقم خیییییلیییی خیییییلیییی زود برسم و عقد این ماه کنیم و عروسی تا کمتر دو ،سه ماه دیگه و عشقممممم فقط مال من و همسر من و عاشق و دیوونه ی من و پدر بچهای من و همه جوره عاشق و دیوونم باشه و بخوادتم عشقم و حسابی کنار هم زندگی عالی و عاشقونه داشته باشیم و رزق و روزی خیلی زیاد و پربرکت داشته باشیم واز هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیییییلیییی برای حفظ آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش و عاقبت به خیر شدن من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه دعا کن 😭🙏🙏

تو رو خدا خیییییلیییی دعام کن انشالله من امسال دبیری جغرافیا قبول شم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شم انشالله 😭🙏🙏

سلام،التماس دعا برای سلامتی تحصیل وعاقبت بخیری پسرام حسین وابوالفضل،انشالله همگی حاجت روا الهی آمین،استارتر حاجتت روا

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

اسی جان تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله همه ی عزیزانم  و مخصوصا خواهرام و برادرام صاحب بهترین شغلای دولتی با حقوقای بالا و صاحب بهترین همسران و بهترین اولاد سالم و صالح و زیبا بشن🙏😓 هر کدوم دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله خواهرم شرکتی که دوست داره بره کار کنه و خیلی خوشبخت و پولدار و موفق و آبرو دار باشه و انشالله همسرش باهاش فوق العاده خوب و عالی و خوش اخلاق بشه و در شوهر خواهرم در حق خواهرم خیانت و ظلم و فساد بدیی و خساست نکنه و خواهرمو اصلا ازار نده و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشن 🌷💞🤲🙏😭دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭