2777
2789

دکتر زنان

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متخصص زنان

دوستم داشت بنده خدا 

بعد ی مدت دارو و لیزر و اینا رفت 

میگفت سیستم ایمنی بدنت قوی بوده خوب شده 

من ازش این طور شنیدم

ولی شنیدم ک درمان نداره زیگیل .و یه ویروسه ک تو بدن می مونه فقط میشه که کنترلش کرد 

نمیدونم کدومص درسته 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
اگه اقا باشه چ دکتری بره؟

متخصص پوست یا دکتر اورولوژیست

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
اگه اقا باشه چ دکتری بره؟

ارولوژیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نترس عزیزم فقط ۲ تا نوعش هست که احتمال سرطانی شدنش بیشتره. البته اونم سالها طول میکشه و اگه از اول تحت نظر پزشک نباشی اینجوری میشه. حتما برو آزمایش بده ازت پاپ اشمیر میگیرن بگو ازمایش اچ پی وی هم بگیرن. اگه خدای نکرده مثبت بود ازت کلوپوسکپی هم میگیرن که کامل همه چیو بررسی کنن. و هر ۶ ماه باید بری مجدد آزمایش بدی. بعدم دارو میده برای تقویت سیستم ایمنیت که بدنت باهاش مقابله کنه. احتمالش هست خوب بشی کامل. البته تایپ های بی خطر این ویروس رایج تره نسبت به های ریسک هاش. حتما برو متخصص زنان و پیگیرش باش ایشالا خوب میشی🌱

یعنی با توجه ب شرایط جامعه یه دختز پسری ک تازه میخوان ازدواج کنن چجوری از سلامت طرفشون مطلع شن..؟شاید یکی از‌طرفین زگیل داشته باشه بعدازدواج متوجه بشن ک کار از کار گزشته 

ازمایشی وجود نداره ک زوجین قبل ازدواج انجام بدن مشخص شه طرفشون زگیل داره یا نه؟؟ا

نمیدونم.. ولی ینفر بعدا فهمیده بود شوهرش زیگیل داشته به خانمه هم سرایت کرد و زایمان طبیعی نتونست بکنه و سزارین شد هنوزم عوارض زیگل داره.. چون ی بیماری عفونی هست و خیلی چندشه دربدترین حالتش مثل کندوی زنبور میشه..حتما پیگیر درمان باشین